Спортивний директор “Дніпра-1” Красніков покинув клуб

Євген Красніков залишив посаду спортивного директора “Дніпра-1”.

Фото: сайт “Дніпра-1”

За інформацією журналіста та коментатора Ігоря Циганика, Євген Олексійович Красніков підтвердив в особистій бесіді, що він залишає свою посаду спортивного директора “Дніпра-1”.

Минулого року я прийняв пропозицію керівництва “Дніпра-1” щодо взяття на себе ролі формування селекційної політики клубу та створення тренерського складу.

З відходом Ігоря Йовічевича та семи футболістів основної команди, я вважаю, що нам вдалося зібрати конкурентоспроможну групу, яка аж до останніх стадій боролася за чемпіонство, прорвалася у весняну стадію єврокубків.

Перемога у чемпіонаті зробила б для мене сезон успішним. На даний момент у Дніпрі залишається команда, яка готова боротися за чемпіонський титул цього сезону.

Я продовжував розмірковувати про це рішення після завершення сезону. Однак я переконаний, що воно є правильним. Більше, ніж я зробив досі, я зараз “Дніпру-1” надати не можу.

Саме тому я звернувся до генерального директора Андрія Русола з проханням про звільнення мене з посади спортивного директора. Я вважаю, що у клубі вже є достатньо кваліфікованих фахівців, здатних підняти команду на новий, вищий рівень.

дміністративний персонал, а особливо гравців команди “Дніпро-1”, які, на мій погляд, виконали неймовірну роботу минулого сезону. Я бажаю клубу “Дніпро-1” великих перемог.

Найближчим часом я планую повернутися до роботи в “Металісті”, – поділився Красніков.

Новини партнерів

Комментарии: