Офіційно: Іраклі Азарові – гравець донецького “Шахтаря”

21-річний захисник збірної Грузії Іраклі Азаров переходить у «Шахтар» із сербської «Црвени Зірки»

Фото: ФК “Шахтёр”

Офіційний сайт клубу повідомляє про те, що захисник Іраклі Азаров перейшов у футбольний клуб “Шахтар”. Угода з гравцем розрахована на 5 років. Попереднім клубом Азарова була “Црвена Зірка”. Йому лише 21 рік. Іраклі розпочав свою кар’єру у футбольній академії “Динамо” у Тбілісі, дебютував у першій команді у 17 років і зіграв 14 матчів, у яких зробив 3 асисти.

У січні 2021 року він перейшов до “Динамо” до Батумі, де швидко закріпився в основному складі. За півтора роки у складі цієї команди він провів 65 матчів, забив 4 голи та зробив 10 асистів. З початку сезону 2022/23 року він виступав за белградську “Црвену Зірку”. Він став чемпіоном Грузії у 2019, 2020 та 2021 роках, а також чемпіоном Сербії у 2023 році.

Минулого сезону на 29 матчів Іраклі зробив 4 асисти. Повідомлялося, що “Шахтар” готовий заплатити за нього 3 мільйони євро. Його трансферна вартість зросла після виступів за збірну Грузії та оцінюється у 1,5 мільйона євро за даними Transfermarkt. Цього сезону він провів 1 матч за “Црвену Зірку”.

Новини партнерів

Комментарии: