Анонс матчу “Динамо” Київ – “Бешикташ”. Кваліфікація Ліги конференції. 24.08.2023

У фіналі відбіркового етапу Ліги конференцій відбудеться матч між київським “Динамо” та турецьким “Бешикташем”. Подія запланована на 24 серпня, почала о 20:00 за київським часом.

Фото: “ratingbet”

“Динамо Київ

У початкових етапах відбору “Динамо” Київ не брало участі у єврокубках. Українська команда розпочала свій шлях із третього раунду відбіркового етапу Ліги конференцій.

На шляху до успіху киян мали битися з грецьким “Арісом”, якого вдалося обіграти лише в серії післяматчевих пенальті з рахунком 6:5.

Після проведення двох турів в українській Прем’єр-лізі, “Динамо” Київ очолює таблицю, набравши максимальні 6 очок із 6 можливих.

У початкових турах чемпіонату команда змогла перемогти “Оболонь-Бровар” з рахунком 4:2 та “Мінай” з рахунком 4:1. Однак на третьому етапі УПЛ “Динамо” Київ поступилося одеському “Чорноморцю” з рахунком 2:3. На даний момент команда посідає сьоме місце у таблиці.

“Бешикташ”

У чемпіонаті Туреччини “Бешикташ” втратив перші очки, зігравши внічию вдома з командою “Пенідспор” з рахунком 1:1.

У турецькій Суперлізі “Бешикташ” посідає восьме місце з 4 набраними балами. Лідер “Фенербахче” випереджає на два очки.

У Лізі конференцій “Бешикташ” вже успішно пройшов два раунди. Спочатку турецька команда обіграла “Тирану” з рахунком 3:1 (перемога вдома) та 2:0 (перемога на виїзді).

У третьому відбірному раунді Ліги конференцій “Бешикташ” двічі переміг азербайджанський “Нефтчі” з рахунком 2:1 (перемога вдома) та 3:1 (перемога на виїзді).

Прогноз та ставка

У цій зустрічі перевага надається гостям. Ставка на перемогу “Динамо” Київ оцінюється коефіцієнтом 3.56, на нічию – 3.60, а на перемогу “Бешикташа” – 2.01.

Обидві команди виявляють високу забивну активність, тому можна очікувати щонайменше три забиті м’ячі у майбутньому матчі.

Новини партнерів

Комментарии: