Екс-футболіст “Шахтаря” дебютував за турецький “Галатасарай” у ЛЧ

Колишній футболіст “Шахтаря”, Тете, зробив свій дебют за “Галатасарай”.

Embed from Getty Images

Бразильський гравець з’явився на полі у матчі 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти “Мольде”, де “Галатасарай” здобув перемогу з рахунком 3:2. Його включення сталося на 82 хвилині замість Юнуса Акгюна.

Тітці перейшов у турецький клуб як вільний агент, після розриву контракту з “Шахтарем”. Раніше було відомо, що “Шахтар” подав скаргу на Теті до ФІФА, вимагаючи його дискваліфікації.

Футбольний клуб “Шахтар” стверджує, що Тете уклав контракт із “Галатасараєм”, порушуючи чинну угоду з донецьким клубом. Відповідно до правил ФІФА, бразильський гравець мав можливість призупинити контракт через конфлікт, проте “Шахтар” стверджує, що Тете перебував в Україні вже в період повномасштабної війни.

Після початку великої військової операції Росії на Україні, Тете був орендований “Ліоном” (де він забив 8 голів і зробив 10 асистів у 30 матчах) та “Лестером” (1 гол та 14 асистів у 1 матчі).

На початку 2019 року “Шахтар” придбав Тете з “Греміо” за 15 мільйонів євро. Термін контракту розраховувався до кінця 2023 року.

Новини партнерів

Комментарии: