Справжня драма в Бухаресті. “Динамо” на останніх хвилинах поступається “Бешикташу”

Сьогодні київське “Динамо зустрілось з турецьким “Бешикташем у плей-офф раунді кваліфікації Ліги конференцій. Матч видався драматичним де кияни поступились 2:3.

Фото: fcdynamo

“Динамо” 2:3 “Бешикташ”

Голи: Шапаренко 60′, Волошин 66′, — Абубакар (пен) 40′, Зайнутдінов 90+5′.

Попередження: Дубінчак 90+1′, — Розьє 79′, Хаджіахметовіч 89′.

Розпочався матч на диво контролем гри від “Динамо”, раз за разом біло-сині намагалися створити моменти у чужих воріт. Але перший гол був забитий саме у ворота киян. М’яч влучив у руку Денису Попову після чого був призначений пенальті. 11-метровий вдало реалізував Венсан Абубакар.

Після перериву Олександр Караваєв зрівняв рахунок, але в гру втрутився VAR-рефері і скасував гол через офсайд. Та потім Микола Шапаренко влучив шикарним ударом в дев’ятку з 16-ти метрів і все ж зрівняв рахунок в матчі.

Проте через кілька хвилин “Динамо” пропустило після кутового і знову було у ролі доганяючих. Та не довго раділи турки, Назар Волошин зміг знову зрівняти рахунок в зустрічі, забивши головою після подачі Буяльського.

Матч йшов до закінчення, у обидвох колективів було кілька гострих моментів, але посліднє слово у матчі сказав “Бешикташ”. Після нерозберихи у штрафній площі Бахтійор Зайнутдінов зумів вирвати для своєї команди перемогу на останніх хвилинах матчу.

Новини партнерів

Комментарии: