Мірча Луческу заявив, що гол “Динамо” скасували несправедливо

Мірча Луческу висловив свої думки про перший матч плей-офф кваліфікації Ліги конференцій проти “Бешикташа” (2:3).

Embed from Getty Images

Він зазначив, що хоча його критикують за акцент на суддівстві, команда зіткнулася з безліччю помилок в арбітражі, внаслідок чого у них скасовувалися голи. Також він згадав випадок минулого сезону з “Бенфікою”, коли також було скасовано гол.

Луческу підкреслив ситуацію з пенальті, де м’яч змінив напрям після удару і влучив у притиснуту руку воротаря, але судді ухвалили рішення на користь суперника. Він зазначив, що незважаючи на помилки, гра була гарною з обох боків, але проблеми у захисті повторюються, і це його непокоїть.

Тренер наголосив, що команда домінувала та створювала моменти, але такі ситуації, як скасований гол, можуть сильно вплинути на настрій та складність повернення у гру. Він висловив задоволення за те, як команда повернулася, але зізнався, що не задоволений результатом та помилками.

Луческу висловив оптимізм щодо майбутніх шансів команди на прохід, зазначивши, що команда зіграла добре проти сильного суперника завдяки організації та самовіддачі. Він наголосив, що потрібно виключити оборонні помилки, які призводять до пропущених голів, і зосереджуватись на своїй комбінаційній грі.

Тренер висловив сподівання на хороший результат у другому матчі та на можливість повернутися до Бухаресту для ігор у груповій стадії Ліги конференцій.

Новини партнерів

Комментарии: