“МЮ” може орендувати фулбека “Челсі”

За словами Фабріціо Романо, “Манчестер Юнайтед” зробив запит “Челсі” щодо можливої оренди Марка Кукурельї.

Embed from Getty Images

У звіті вказується, що «Червоні дияволи» прагнуть посилити позицію лівого захисника до того, як закриється трансферне вікно після травми Люка Шоу, через яку, як очікується, гравець збірної Англії не буде грати на кілька тижнів.

Через це у Еріка тен Хага не вистачає варіантів на позиції лівого захисника: Брендона Вільямса відправили в оренду в «Іпсвіч Таун», а Тайрелла Маласіа також не працює через травму.

Романо стверджує, що у «Юнайтед» є три можливі варіанти на цю позицію, серед яких і Кукурелья. 25-річному гравцю було важко справити враження в “Челсі” після того, як минулого літа він перейшов з “Брайтона” за 62 мільйони фунтів. Іспанець ще не грав у Прем’єр-лізі цього сезону, а менеджер “синіх” Маурісіо Почеттіно віддає перевагу Бену Чілвеллу.

Хоча повідомляється, що офіційної пропозиції від Юнайтед не надходило, а також жодних конкретних переговорів, Тен Хаг буде зацікавлений у тому, щоб угода була реалізована до закриття трансферного вікна та напередодні насиченого розкладу, який включає Лігу чемпіонів.

Новини партнерів

Комментарии: