Хаві захоплено відгукнувся про підлітка Ямала

Головний тренер «Барселони» Хаві підтримав підлітка Ламіна Ямала, який «визначить еру» на «Камп Ноу» після його блискучої гри під час недільної перемоги над «Вільярреалом» з рахунком 4:3.

Embed from Getty Images

У своєму другому матчі за клуб 16-річний Ямал показав сенсаційну гру за «Барселону», забив перший гол і відіграв важливу роль у остаточному переможництві Роберта Левандовскі.

Вболівальники «Барселони» вже кілька місяців справедливо захоплюються Ямалом і Хаві зізнався, що вони не схвильованні щодо майбутнього підлітка.

“Очікування дуже високі, і більше через те, що ви бачите”, – сказав Хаві після гри з “Вільярреалом”. «Зрештою, він вийшов у стартовому складі не через примху тренера, а тому, що ми бачимо, що він здатний змінити ситуацію.

«Він самобутній гравець, він розумний, він добре вибирає і, що найголовніше у футболі, майже завжди рішення приймається правильним, що є найважливішим для футболіста.

«Він не матиме проблем із тим, що трапляється на його шляху. Він щасливий, скромний хлопець, який любить футбол. Звичайно, у нього є конкуренція. Я бачу, що він дуже готовий грати за команду».

Новини партнерів

Комментарии: