Жоау Фелікс перейде в Саудівську Аравію тільки за однієї умови

Повідомляється, що Жоао Фелікс не має наміру залишатися в “Атлетіко” Мадрид на наступний сезон, оскільки він оголосив про свої наміри грати за “Барселону”. І якщо він не перейде до синьо-гранатових, то буде грати у Саудівській Аравії. 

Embed from Getty Images

Під час розмови з трансферним журналістом Фабріціо Романо він розповів, що перехід на Камп Ноу та гра за “блаугранас” були б його мрією.

Коротко повідомлялося, що форвардом може бути навіть зацікавлена ​​каталонська сторона. Однак фінансова ситуація «Барселони» зіграла важливу роль у тому, що вони уникали проявляти інтерес до форварда. Але перехід в оренду в «Барселону» з опцією викупу в кінці сезону — це те, що може бути прийнятним для обох сторін, оскільки це може відповідати ситуації кожного. Та формальних обговорень на цю тему ще не відбулося.

Жоау Фелікс заявив, що якщо його перехід до “Барселони” не відбудеться, він перейде до Саудівської професійної ліги. Деякі саудівські клуби виявляли інтерес до нього в минулому. “Аль-Хіляль” запропонував “Атлетіко” орендувати гравця до кінця року. Однак представники ЛаЛіги повторили, що хочуть назавжди звільнити його.

Новини партнерів

Комментарии: