Анонс матчу “Дніпро-1” – “Трнава”. Кваліфікація Ліги конференції. 31.08.2023

Фінальний етап кваліфікації Ліги конференцій принесе зустріч між командами «Дніпро-1» та «Спартак» Трнава, намічену на 31 серпня о 21:00 за київським часом.

Фото: “ratingbet.com”

“Дніпро-1”

Нині ситуація у цій парі залишається невизначеною. У першій грі суперники не змогли визначити переможця, рахунок залишився нічийним – 1:1.

Українська команда може отримати зиск від виїзного матчу. По-перше, у першій грі «Дніпро-1» грав більшу частину часу вдесятьох, оскільки вже на 5-й хвилині півзахиснику Едуарду Сарапію отримав червону картку.

По-друге, команда уникла поразки завдяки голу, забитому на 67-й хвилині іншим півзахисником, Олександром Пихаленоком.

Через участь у фіналі кваліфікації Ліги конференцій матч «Дніпра-1» проти команди «Лех» у рамках 5-го туру чемпіонату України було перенесено.

“Спартак” Трнава

“Спартак” Трнава не зміг подолати наголос суперника з України в першому матчі 4-го відбіркового раунду Ліги конференцій (1:1). Шанси були і на 55-й хвилині Кельвін Офорі, півзахисник словацького клубу, забив гол.

Команда зі Словаччини розпочала свій шлях у єврокубках із другого раунду Ліги конференцій. Спочатку була перемога над латвійською командою «Ауда» (4:1 вдома та 1:1 у гостях).

На третьому етапі кваліфікації “Спартаку” Трнава довелося зробити камбек проти польської команди “Лех”. У першому матчі була поразка 1:2, але у матчі-відповіді «Спартак» виграв 3:1 і вийшов у фінал кваліфікації Ліги конференцій.

У чемпіонаті Словаччини “Спартак” посідає 7-е місце з 5 очками, відстаючи на 7 балів від лідера команди “Жилини”. В останньому матчі 5-го туру чемпіонату “Спартак” Трнава зіграв унічию 0:0 з ФК “Скалиця”.

Прогноз и ставки

Букмекери що неспроможні визначити явного лідера у цій парі. Коефіцієнти такі: на перемогу «Дніпра-1» ставлять 2.60, нічию оцінюють о 3.38, а на перемогу «Спартака» – 2.64.

Передбачається, що це буде матч із мінімальною кількістю голів. Ймовірно, що результат зустрічі буде вирішено одним голом, і футболісти «Дніпра» та словацького «Спартака» не представлять видовищне шоу з великою кількістю забитих м’ячів.

Новини партнерів

Комментарии: