Офіційно: Назарій Русін – гравець “Сандерленда”

Офіційно оголошено, що Назарій Русін перейшов до складу футбольного клубу Сандерленд і тепер є його гравцем. Цей перехід збільшив кількість українських гравців у Англійській лізі.

Фото: twitter “Сандерленда”

24-річний нападник із “Зорі”, Назарій Русін, продовжить свою кар’єру в Англії. За офіційним сайтом англійського клубу, він підписав контракт терміном на чотири роки з можливістю продовження ще на один рік. Тим не менш, слід зазначити, що він ще має завершити оформлення документів для початку роботи в Англії.

Подробиці угоди не розголошуються, але, за інформацією ЗМІ, “Зоря” отримає за свого форварда 2,5 мільйона євро.

Назарій Русин є вихованцем львівського футболу та розпочинав свою професійну кар’єру в “Динамо”. Однак у столичній команді він не зміг закріпитися та провів періоди оренди у польських клубах “Легія”, “Зоря”, “Дніпро-1” та “Чорноморець”. У серпні 2022 року він остаточно перейшов до складу луганської “Зорі” за 250 тисяч євро.

Загалом Русін зіграв 49 матчів за “чорно-білих”, забив 21 гол і зробив 10 асистів. Портал Transfermarkt оцінює його вартість у 2 мільйони євро.

Тепер Назарій Русін став другим українцем, який виступає у Чемпіоншипі. Слід зазначити, що у цій лізі також грає Микола Кухаревич, який представляє “Суонсі”.

Новини партнерів

Комментарии: