Ніл Мопе повернувся в “Брентфорд”

Нападник «Евертона» Ніл Мопе повторно підписав контракт зі своїм колишнім клубом «Брентфорд» на правах оренди на сезон 2023-24, причому «Бджоли» мають можливість викупити гравця.

Embed from Getty Images

27-річний Мопе забив 41 гол у 95 іграх за “Брентфорд” з 2017 по 2019 роки, а минулого літа завершив перехід в “Евертон”.

Французький форвард забив лише один гол у 29 матчах за «ірисок» у сезоні 2022–2023 і, як повідомляється, його образили вболівальники «Евертона» після того, як він спортив моменти в серпневій поразці від «Фулхема» в першому дні сезону.

“Брентфорд” наразі не має талісмана Айвена Тоуні через його восьмимісячну дискваліфікацію за звинувачення в ставках, і гравець збірної Англії не буде доступний для “Біз” принаймні до 2024 року.

Після прибуття Мопе головний тренер команди сказав: «Я дуже радий, що Ніл повернувся в клуб. Він провів два чудових роки, коли він був тут минулого разу.

«Ніл посилить склад, передові позиції.

«Я не сумніваюся, що Ніл повернеться до нас, прийде в клуб і культуру, яку він знає, і буде процвітати і досягне дуже високого рівня».

Новини партнерів

Комментарии: