Маркевич: Звільнення Луческу не допоможе “Динамо” виправити становище

Мирон Маркевич висловив думку, що звільнення Луческу не вплине на ситуацію.

Embed from Getty Images

Головний тренер “Карпат” поділився своїми думками про переходи Сергія Сидорчука до “Вестерла” та Дениса Гармаша до “Осієка”.

  • Як ви оцінюєте трансфери Сергія Сидорчука та Дениса Гармаша?
  • Бельгійська ліга вважається хорошою, і як Сидорчуку, так і Гармашу, які вже близькі до завершення своєї кар’єри, немає сенсу не насолодитися грою там кілька років.

Рівень хорватської ліги може бути нижчим, але це несуттєво. У будь-якому випадку, я раджу футболістам продовжувати грати якомога довше, бо після завершення кар’єри настають важкі часи, коли ти більше нікому не потрібний, і це може бути складно.

  • Чи залишатиметься рівень УПЛ незмінним у найближчому майбутньому?
  • Важливо, що футбол продовжує існувати, матчі проводяться як у Вищій лізі, так і у Першій та Другій лігах. Нам потрібно пройти через цей скрутний час. Якщо футбол припиниться, то це буде катастрофою.

Ми маємо розвивати молодих футболістів. Вони мають чудові можливості для самореалізації, але їм потрібно змінити свій менталітет і рухатися вперед.

Наші клуби нині не можуть конкурувати із середніми європейськими командами, тому результати такі, які вони є.

Щодо претензій до Луческа, то це звичайна реакція – коли команда програє, тренер завжди стає мішенню. Однак для досягнення добрих результатів потрібні якісні футболісти.

У Луческу у “Шахтарі” були міцні гравці, і це призвело до успіхів. Все взаємозалежне, і звільнення Луческу, на думку Маркевича, нічого не змінить.

  • Які шанси у “Шахтаря” на вихід із групи?
  • Якщо команда займе третє місце, це буде дуже добрим результатом, – зазначив Маркевич.

Новини партнерів

Комментарии: