Анонс та прогноз на матч Україна – Англія. Відбір до Євро-2024. 09.09.2023

Збірна Англії зустрінеться з командою України в рамках відбіркових матчів для Євро-2024 на нейтральному полі у Вроцлаві, Польща, початок о 19:00 за київським часом.

Фото: “ratingbet.com”

Україна

Збірна України посідає друге місце у групі після трьох зіграних матчів та має на своєму рахунку шість очок. Українці зіткнулися з поразкою від Англії в гостях з рахунком 0:2, але гра, що розчаровувала, була їх команда, а не результат. У червні команда Сергія Реброва здобула дві перемоги над Північною Македонією (3:2) та Мальтою (1:0). Чудово, що Україна у матчі проти Північної Македонії відігралася після початкового провалу та забила три голи. Також у червні українська збірна провела товариський матч із Німеччиною, який закінчився внічию з рахунком 3:3. Збірна України зазнала лише двох поразок у десяти останніх матчах.

Англія

Збірна Англії лідирує у своїй групі, набравши 12 очок у чотирьох матчах. Очевидно, англійцям буде складно зіткнутися з проблемами у цій відбірковій кампанії. У березні перед перемогою над Україною англійські зірки Прем’єр-ліги перемогли збірну Італії на виїзді з рахунком 2:1. У червні команда Гарета Саутгейта здобула великі перемоги над Мальтою (4:0) та Північною Македонією (7:0). У майбутніх матчах через травми не зможуть зіграти Трент Александер-Арнолд та Джек Гріліш. Крім того, Саутгейт вирішив не викликати Рахіма Стерлінга з “Челсі”, але Англія, як завжди, має сильний склад, який, можливо, зможе принести перемогу завдяки зусиллям Гаррі Кейна і Джуда Беллінгема.

Прогноз и ставка

На перемогу України у цьому матчі можна поставити за коефіцієнтом 9.40, нічию пропонують за коефіцієнтом 4.85, а на перемогу Англії – за коефіцієнтом 1.45. Україна показала хороші результати на початку літа, але з гри загалом не проявила себе особливо. Слід також враховувати, що лідери української збірної, як правило, не перебувають у найкращій формі, зокрема, Олександр Зінченко, Михайло Мудрік та Руслан Малиновський. Загалом передбачається, що Англія не матиме серйозних проблем у майбутньому матчі.

Новини партнерів

Комментарии: