“Ювентус” планує продовжити контракт з Рабьо

“Ювентус” наполегливо працював, щоб утримати Адрієна Рабьо цього літа, і починає складати плани щодо нового контракту для француза, повідомляє detail.

Embed from Getty Images

Останній контракт 28-річного півзахисника закінчувався лише в червні, перш ніж він оформив продовження на один рік, зберігаючи свою зарплату на рівні близько 7 мільйонів євро за сезон.

Рабьо став одним із гравців, яким Массіміліано Аллегрі найбільше довіряє, і вже відіграв кожну вільну хвилину за “Ювентус” цього сезону, забивши у першому матчі проти “Удінезе”.

Як повідомляє Corriere dello Sport через, “Ювентус” планує запропонувати Рабьо новий контракт, продовживши його контракт ще на рік до 2025 або на два до 2026. Переговори будуть відкриті в найближчі тижні.

Досі незрозуміло, чи готовий 28-річний гравець продовжити своє перебування в Турині, і багато чого залежить від їх здатності повернутися до Ліги чемпіонів.

Рабьо приєднався до “Ювентуса” на правах вільного трансферу влітку 2019 року і провів за клуб 180 матчів, забив 18 голів і віддав 12 асистів.

Новини партнерів

Комментарии: