Анонс та прогноз на матч Португалія – Люксембург. Відбір до Євро-2024. 11.09.2023

На своєму стадіоні збірна Португалії зіграє проти Люксембургу у рамках кваліфікаційного турніру для Євро-2024. Матч запланований на 11 вересня, розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Фото: “ratingbet”

Збірна Португалії посідає перше місце у своїй групі, набравши 15 очок у п’яти іграх. Португальці підтверджують свій статус фаворита, не лише перемагаючи у всіх попередніх матчах, а й не пропустивши жодного гола, забивши при цьому вже 15 разів. Проте остання зустріч зі Словаччиною була не така проста, і вони виграли її з рахунком 1:0 завдяки голу Бруну Фернандеша. Кріштіану Роналду, легендарний нападник, став невдахою, не лише не забивши гол, а й отримавши жовту картку, через що не зможе зіграти у майбутньому матчі з Люксембургом. Важливо відзначити, що Кріштіану має багату історію забитих м’ячів проти Люксембургу, 11 м’ячів у минулих матчах.

Збірна Люксембургу знаходиться на третьому місці у групі, маючи 10 очок після п’яти ігор, відстаючи від Словаччини лише за додатковими показниками. Успіхи Люксембургу стають все більш звичайними, і навіть у цій маленькій країні навчилися грати у футбол. Команда Люка Хольца виграла три останні матчі у поточному відбірному турнірі, пропустивши лише 1 гол при загальному рахунку 7:1. Їхня єдина поразка була від Португалії з рахунком 0:6.

Прогнозується, що Португалія здобуде перемогу у цьому матчі з великим розривом у рахунку. Коефіцієнт на нічию складає 15:50, а перемога Люксембургу – 41:00. На Португалію коефіцієнт лише 1.05. Очевидно, що Люксембургу складно конкурувати з такими топ-командами, і, ймовірно, португальці переможуть з великим відривом навіть без участі Роналду.

Розклад усіх матчів ігрового дня:

  • Вірменія 19:00 Хорватія
  • Ісландія 21:45 Боснія та Герцеговина
  • Португалія 21:45 Люксембург
  • Словаччина 21:45 Ліхтенштейн
  • Латвія 21:45 Уельс


Телепрограма футбольних трансляцій на нашому сайті.

Новини партнерів

Комментарии: