Анонс та прогноз на матч Італія – Україна. Відбір до Євро-2024. 12.09.2023

У вівторок, 12 вересня, на стадіоні «Сан-Сіро» у Мілані відбудеться матч п’ятого туру відбору до Євро-2024 між збірними Італії та України. Початок гри заплановано на 21:45 за київським часом.

Фото: “ratingbet”

Італія


Збірна Італії виграла минулий чемпіонат Європи, перемігши Англію у фіналі у серії пенальті. Однак вони не змогли пройти кваліфікацію на ЧС-2022, і вдруге поспіль не змогли вийти на світовий турнір.

У поточній відбірковій кампанії “Скуадра Адзурра” провела лише три матчі, заробивши чотири очки та посідаючи третє місце, відстаючи на три пункти від другої позиції.

Італійці мали різні результати: поразка на домашньому полі від Англії 1:2, перемога над Мальтою на виїзді 2:0 і нещодавня нічия з Північною Македонією 1:1. Також варто зазначити, що влітку вони посіли третє місце у Лізі націй, перемігши Нідерланди.

Україна


Українська національна команда виступила непогано на минулому чемпіонаті Європи, що дійшли до чвертьфіналу та програвши Англії.

У поточній кваліфікації до Євро-2024 у “жовто-синіх” сім очок із чотирьох ігор, що утримує їх на другому місці у групі, поступаючись першим англійцям на шість очок та випереджаючи італійців на три бали.

Їх відбір почався з поразки на виїзді від Англії 0:2, потім були перемоги над Македонією 3:2 (в гостях) і Мальтою 1:0 (вдома), а також нічия з Англією 1:1.

Слід зазначити, що Україна ніколи не перемагала Італію в історії зустрічей між цими командами. У восьми іграх було дві нічиї в товариських матчах, а у шести офіційних зустрічах перемогу здобували лише італійці.

Прогноз та ставки


У даному матчі фаворитами вважаються італійці з коефіцієнтом 1.48 на перемогу, тоді як ставки на перемогу України оцінюються о 8.15, а нічийний результат – у 4.59.

Наразі Італія не та, що два роки тому перемогла на чемпіонаті Європи. Багато ключових гравців пішли, а деякі недоступні через травми. Роберто Манчіні, людина, яка створила чемпіонську команду, теж пішла. Вочевидь, що “Скуадра адзурра” перебуває у період змін та адаптації.

Проте Італія залишається сильною та непередбачуваною командою. Крім того, поточне турнірне становище вимагає від “Скуадри адзурри” виявити максимум зусиль. Тому можна з упевненістю припустити, що на гостей чекає складний і винятково напружений матч.

Як зазначив Сергій Ребров, головне зараз – повернути гравців у хорошу форму. Якщо наші тренери впораються із цим завданням, у нас будуть хороші шанси у грі у Мілані.

Крім того, для нашої команди дуже важливо мінімізувати кількість помилок. Якщо ми зможемо впоратися з цією проблемою, то у нас є всі підстави чекати на позитивний результат у матчі.

Припустімо, що збірній України вдасться знайти ключ до гри проти чемпіонів Європи. Віримо в Україну!

Усі матчі сьогоднішнього ігрового дня:

  • Бельгія 21:45 Естонія
  • Ізраїль 21:45 Білорусь
  • Іспанія 21:45 Кіпр
  • Мальта 21:45 Північна Македонія
  • Норвегія 21:45 Грузія
  • Румунія 21:45 Косово
  • Швейцарія 21:45 Андорра
  • Швеція 21:45 Австрія
  • Італія 21:45 Україна

Новини партнерів

Комментарии: