Сергій Ребров: Мене здивувала інтенсивність італійців у матчі із Македонією. Ми маємо бути готові до цього

Ребров заявив, що Італія – висококласна команда, і Україна ще не перемагала її, але наголосив на важливості віри у свої сили. На прес-конференції перед матчем з Італією головний тренер збірної України, Сергій Ребров, поділився своєю думкою про суперника, нового тренера Італії та їх нічию з Македонією.

Embed from Getty Images
  • Як ви оцінюєте збірну Італії з огляду на їх нічию з Македонією та зміни у тренерському складі?


Ребров: Так, я спостерігав за грою Італії у тому матчі, і це була складна боротьба, особливо з огляду на умови поля. Їхня інтенсивність і прагнення до перемоги вразили мене. Я впевнений, що завтрашній матч буде також дуже інтенсивним і нам слід бути готовими до цього.

  • Як ви оцінюєте можливість об’єднати гравців за короткий термін?


Ребров: Хоча нам знадобилося б більше часу, футболісти вже не вперше збираються разом, і вони добре розуміють важливість зосередитися на нашій грі та тактиці. Мені здається, що за останні п’ять-шість днів футболісти зробили значні покращення у командній грі.

  • Як важлива підтримка Андрія Шевченка, який раніше грав в Італії?


Ребров: Андрій підтримує не лише нашу команду, а й Україну загалом, і він робить велику справу у ролі посла United24. Мені велика честь побачити його тут. Його виступи в Італії є прикладом для всіх українців.

  • Наскільки важливими є виступи збірної України?


Ребров: Ми граємо зараз заради наших Збройних Сил України. Все, що ми робимо, ми для них робимо. Футболісти розуміють важливість того, навіщо та для кого вони грають. Ми хочемо гідно представляти нашу країну, і настрій уболівальників на матчі з Англією був чудовим прикладом того, як ми це робимо.

  • Як ви оцінюєте суперника у завтрашньому матчі?


Ребров: Я добре знаю, як грає Італія. Ми завжди говоримо футболістам, що потрібно поважати суперника, але насамперед потрібно зосереджуватись на своїй грі. Якщо ми не покажемо свою найкращу гру, це буде складно. Ми розуміємо, що матч важливий і для Італії, але ми також думаємо про себе.

  • Збірна України ніколи не перемагала Італію. Як це впливає команду?


Ребров: Італія – топ-команда і тому перемогти її складно. Ми вже довели свою здатність здобути очки, граючи з Англією, але це було дуже важко. Завтра ми маємо вірити в себе та розуміти, що тільки нашою грою ми можемо заробити очки на “Сан-Сіро”.

  • Італія переживає не найкращі часи. Це може допомогти вам психологічно?


Ребров: Я вважаю, що збірна України перебуває у чудовій формі. Незважаючи на результати Італії вони залишаються сильною командою. Я не вважаю, що вони перебувають у кризі. Це серйозний суперник, і ми маємо підготуватися до гри серйозно.

  • Як збірна України планує випередити Італію у турнірній таблиці?


Ребров: Ми поважаємо Італію як суперника та маємо свій план на матч. Ми маємо продемонструвати український характер та боротьбу, як це було на матчі з Англією.

  • Що б ви сказали українським уболівальникам, які прийдуть на матч?


Ребров: Ми дуже вдячні кожному українцю, хто прийде на матч та підтримає нас. Ця підтримка важлива не лише для нашої команди, а й для всієї країни. Ми знаємо, що мільйони українців стежитимуть за цією грою, і ми сподіваємося, що багато хто з них вболіватиме за нас.

Новини партнерів

Комментарии: