Анонс та прогноз товариського матчу Німеччина – Франція. 12.09.2023

12 вересня у товариській зустрічі на полі зустрінуться збірні Німеччини та Франції. Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Embed from Getty Images

Німеччина


Німеччина поки що невдало готується до майбутнього чемпіонату Європи. Збірна Німеччини не бере участі у відбіркових матчах на головний турнір континенту та грає лише дружні зустрічі.

Цього року “орли” розпочали з перемоги над Перу (2:0), але це була їхня єдина перемога. Після цього відбулися поразки від Бельгії (2:3), нічия з Україною (3:3), поразка від Польщі (0:1) та поразка від Колумбії (0:2). У вересні Німеччина також зазнала поразки від Японії (4:1) на своєму полі.

Останній офіційний матч збірної Німеччини відбувся у рамках чемпіонату світу у Катарі. На Мундіалі у Катарі німецька національна команда провалила турнір, не змогла навіть вийти із групи. Німеччина програла Японії (1:2), зіграла внічию з Іспанією (1:1) і перемогла Коста-Ріку (4:2), але це було недостатньо для того, щоб посісти одне з перших двох місць.

Перед майбутнім матчем із Францією, збірна Німеччини звільнила свого тренера Ганса-Дітера Фліка. У найближчій грі команду очолюватиме керуючий директор національної команди Руді Феллер. Подивимося, як це вплине на команду.

Франція


Збірна Франції впевнено йде кваліфікацією на чемпіонат Європи та, ймовірно, вже не може не пройти кваліфікацію. На даний момент вона має 15 очок з 15 можливих, і вона впевнено лідирує в турнірній таблиці своєї групи.

Французька збірна розпочала відбіркові матчі з перемоги над Нідерландами (4:0), а потім продовжила тріумфами над Ірландією (1:0), Гібралтаром (3:0), Грецією (1:0) та знову Ірландією (2:0) у вересні. . Команда не пропустила жодного гола у п’яти матчах.

На чемпіонаті світу в Катарі у 2022 році французька національна команда дісталася фіналу. Вона виграла груповий етап, перемігши Австралію (4:1) та Данію (2:1), але поступилася Тунісу (0:1). Потім Франція перемогла Польщу (3:1) та Англію (2:1) у плей-офф, а у півфіналі здолала Марокко (2:0). Однак у фіналі вони програли Аргентині у серії пенальті (3:3, 2:4 за пенальті).

Прогноз та ставка


У цьому матчі фаворитами є гості – Франція. Коефіцієнт перемоги Франції становить 2.20.

На перемогу Німеччині пропонується коефіцієнт 3.10, а нічия оцінюється у 3.65.

Припустимо, що команди не зіграють унічию, і французи на досвіді здолають Німеччину.

Новини партнерів

Комментарии: