Бонуччі подасть до суду на “Ювентус”

Леонардо Бонуччі, захисник “Уніона”, має намір подати позов до суду проти свого колишнього клубу “Ювентуса”, згідно з інформацією, опублікованою на сайті журналіста Джанлукі Ді Марціо.

Embed from Getty Images

Перед початком поточного сезону футболісту було сказано у клубі, що він більше не враховується у планах команди і йому було рекомендовано шукати новий клуб. Внаслідок цього Бонуччі було відраховано з першої команди і згодом уклав контракт із “Уніоном”.

За інформацією джерела, адвокати Бонуччі, Антоніо Конте та Габріеле Цуккеретті готують позов до “Ювентусу”. Гравець звинувачує клуб у неподаванні належних умов для тренувань та підготовки, що, на його думку, завдало шкоди його професійній репутації.

Футболіст не розглядає цей позов як особисту ворожнечу, а скоріше як питання принципу. Йому не сподобалося, що він був змушений тренуватися окремо від першої команди, і йому не надали доступу до тренажерного залу, басейну та ресторану, а також до допомоги, яку отримують гравці першої команди. На його думку, клуб зробив усе, щоб він відчув себе ізольованим.

Гроші, які Бонуччі має намір отримати в результаті судового розгляду з “Ювентусом”, він планує пожертвувати на благодійні цілі. Частина коштів буде передана асоціації Neuroland, яка підтримує сім’ї дітей, які перебувають у відділенні дитячої нейрохірургії дитячої лікарні Regina Margherita у Турині. Другу частину коштів він має намір передати організації Live Onlus, яка купує та надає дефібрилятори спортивним клубам, школам та муніципалітетам коштами, отриманими від аукціонів предметів, що належать відомим спортсменам.

Леонардо Бонуччі виступав за “Ювентус” з 2010 до 2023 року з перервою на сезон-2017/18, коли він грав за “Мілан”. У складі Ювентуса він вісім разів ставав чемпіоном Італії, три рази вигравав Кубок країни і п’ять разів – Суперкубок. Двічі з командою він сягав фіналу Ліги чемпіонів.

Новини партнерів

Комментарии: