“Баварія” може відпустити Нагельсманна до збірної Німеччини

“Баварія” готова дозволити відхід Нагельсманна до національної збірної Німеччини без вимоги компенсації від Німецького футбольного союзу

Embed from Getty Images

За інформацією Sky Sport, колишній головний тренер “Баварії” Юліан Нагельсман вважається основним кандидатом на пост національного тренера Німеччини. На даний момент німецька футбольна спілка ще не спілкувалася ні з самим тренером, ні з “Баварією”, оскільки у Нагельсманна залишається контракт з мюнхенським клубом. У той же час, “Баварія” хотіла б отримати компенсацію за відхід Нагельсманна, але усвідомлює, що союз не має достатніх фінансових ресурсів для цього, йдеться про суму в розмірі 10-15 мільйонів євро.

У світлі цієї ситуації “Баварія” готова дозволити перехід Нагельсманна до національної збірної без вимоги компенсації, що дозволить клубу уникнути виплати зарплати колишньому головному тренеру.

Також було повідомлено про іншого кандидата на пост тренера національної збірної Німеччини, Маттіаса Заммера. Однак наразі невідомо, на якому етапі переговори на запрошення цього фахівця. Заступник останнього разу працював тренером у 2005 році, коли залишив посаду головного тренера “Штутгарта”. З 2018 року він обіймає посаду радника керівників “Борусії” Дортмунда.

Новини партнерів

Комментарии: