“Манчестер Юнайтед” планує посилити 4 позиції у наступне літнє ТВ

“Манчестер Юнайтед” готується до чотирьох великих трансферів на літо наступного року, повідомляє Manchester Evening News.

Embed from Getty Images

За інформацією джерел, клуб планує придбати крайнього та центрального захисників, а також центрального півзахисника та гравця для атакуючої лінії.

Минулого року “Юнайтед” виявляв інтерес до захисників “Байєра” – Джеремі Фрімпонгу та Едмонда Тапсоба, останній з яких продовжив контракт із клубом до 2028 року. Крім того, клуб стежить за молодим 18-річним півзахисником “Брайтона” Еваном Фергюсоном, який виявив себе добре, забивши хет-трик у матчі проти “Ньюкасла”. В даний час Фергюсон також продовжив контракт, але є можливість його продажу наступного року.

Наступного літнього трансферного вікна очікується активність у всіх лініях команди. Декілька гравців, включаючи Мейсона Грінвуда, Антоні Марсьяля, Амада Діалло та Факундо Пельістрі, можуть залишити “Манчестер Юнайтед”. Також очікується, що Харрі Магуайр, Скотт Мактоміней та Антоні Марсьяль можуть перейти до інших клубів, якщо не продемонструють значного прогресу. З контрактами цих гравців потрібно буде ухвалювати рішення у найближчому майбутньому.

Зазначається, що тренер “МЮ” Ерік тен Хаг висловив інтерес до Джеремі Фрімпонга, але клуб поки не представив офіційної пропозиції про його трансфер, враховуючи хорошу форму Аарона Уан-Бісака. Контракт Фрімпонга з “Байєром” діє до 2025 року, тому “МЮ” продовжить спостерігати за ситуацією.

Новини партнерів

Комментарии: