Матч між Румунією та Косово було перервано через політичні банери

Відбірковий матч між збірними Румунії та Косово було перервано на 17-й хвилині першого тайму через банери на трибуні місцевих фанатів.

Embed from Getty Images

Так, на секторах Національного стадіону в Бухаресті з’явилися текстівки: «Бессарабія – це Румунія» і «Косово – це Сербія». Також румуни скандували: – “Сербія!”. Після цього гравці збірної Косово пішли з поля до роздягалень, а подальша доля самого матчу опинилася під питанням. Поліція заспокоювала фанатів близько 50-ти хвилин та все ж гру було продовжено.

Сам матч закінчився на користь збірної Румунії з рахунком 2:0.

Бессарабія – історична область у східній Європі між річками Прут, Дністер і гирлом Дунаю та Чорним морем. 70% площі Бессарабії розміщено на території сучасної Молдови, решта є частиною нашої країни, а саме землі на крайній півночі (Чернівецький (частково) та Дністровський райони Чернівецької області) та півдні Бессарабії (південна частина Одеської області, також відома як Буджак).

Смішно бачити такі банери від тих, хто продовж десятиліть не може допомогти вирішити питання своїм найближчим братам-молдаванам.

Новини партнерів

Комментарии: