Колишній захисник “Челсі” про Мудрика: Я вважаю, що йому потрібно бути агресивнішим на полі

Колишній захисник “Челсі” та збірної Англії, Глен Джонсон, висловив свою думку про майбутнє українського вінгера Михайла Мудрика у лондонському клубі. На його думку, Мудрік має видатну швидкість, але йому необхідно стати більш різнобічним гравцем.

Embed from Getty Images

“Я вважаю, що для нього важливо проявити велику агресивність у своїй грі, якщо він має намір покращити свій рівень виступів. Тут я не маю на увазі фізичну агресію, а, швидше, активне використання свого корпусу, закриття м’яча, оскільки Мудрік має величезну швидкість” але його гра іноді занадто прямолінійна.

Він має здатність обігравати захисників, і часом здається, що він не повністю розкриває свій потенціал. Коли у вас така визначна швидкість, важливо завжди йти наодинці і створювати продуктивні моменти, щоб уболівальники могли підтримувати вас.

Я думаю, що він має можливість придбати більше впевненості, і, сподіваюся, він зможе забити ще кілька голів і зробити результативних передач. Зараз на нього звертають велику увагу, і час іде, бо щотижня говорять про його виступи. Мені його шкода, тому що перехід у великий клуб пов’язаний із величезними очікуваннями. Але я вірю, що він має потенціал змінити ситуацію, і йому слід зробити це швидко”, – поділився своєю думкою Джонсон.

Новини партнерів

Комментарии: