“Рома” хоче продовжити контракт з Дібалою

Повідомляється, що “Рома” хоче продовжити перебування Пауло Дібали на “Стадіо Олімпіко” і готова запропонувати нове продовження контракту на покращених умовах. 

Embed from Getty Images

Минулого літа Ла Хойя перейшов із “Ювентуса” у статусі вільного агента, а зараз має контракт із Джаллороссі до літа 2025 року. Щоб не втратити його за нижчу ціну наступного літа, “Рома” готується запропонувати покращену угоду.

Як повідомляє Calciomercato.com, “Рома” вже запланувала зустріч з агентом Дібали на наступну міжнародну перерву в жовтні, коли, як очікується, будуть обговорені деталі поновлення. 

Згідно з першими повідомленнями, “Рома” готова запропонувати Дібалі річну зарплату в розмірі 6 мільйонів євро плюс 1 мільйон євро бонусів, що є кращим показником у порівнянні з 4 мільйонами євро плюс бонуси, які вони зараз платять аргентинському гравцеві. 

Важливо, що якщо Дібала домовиться про нову угоду, пункт про звільнення з його поточного контракту, ймовірно, буде видалено. Наразі існує положення, яке дозволяє Дібалі переїхати в команду за межами Італії за 12 мільйонів євро або за 20 мільйонів євро в команди Серії А. 

І, незважаючи на отримання вигідної пропозиції від Саудівської Аравії цього літа, сам Дібала прагне залишитися в Римі, оскільки попередні повідомлення свідчать, що він уже повідомив директора Тіаго Пінту про свій намір продовжувати роботу в команді.

Новини партнерів

Комментарии: