Анонс та прогноз матчу УПЛ “Динамо” – “Ворскла”. 18.09.2023

“Динамо” Київ зустрінеться з “Ворсклою” на своєму стадіоні в рамках 7-го туру чемпіонату України, матч відбудеться 18 вересня о 17:00.

Фото: “ratingbet”

“Динамо Київ


Київська команда через участь у єврокубках провела лише три матчі в УПЛ та заробила 6 очок. З урахуванням трьох можливих перемог у відкладених матчах, “Динамо” Київ може піднятися вгору у таблиці та стати лідером. В останньому матчі команда зазнала поразки від турецької команди “Бешикташ” з рахунком 0:1. Команда Мірчі Луческу зіштовхнеться із проблемами у складі, оскільки центральний півзахисник Микола Шапаренко не зможе взяти участь у цьому матчі. “Динамо” Київ, безумовно, активно атакуватиме, Андрій Ярмоленко та його товариші дуже мотивовані виграти чемпіонат.

“Ворскла”


Команда поступово знаходить свою ігрову форму, незважаючи на складні обставини. На даний момент “Ворскла” посідає 6-е місце в таблиці і виграла три останні матчі поспіль. У попередньому матчі “Ворскла” перемогла “Олександрію” з мінімальним рахунком. Команда Віктора Скрипника також здолала “Чорноморець” з рахунком 2:1, незважаючи на те, що її склад не рясніє зірками. “Ворскла” має намір продовжити свій успішний хід і має досвід у відбиранні очок у київських команд.

Прогноз та ставка


У цьому матчі фаворитом вважається “Динамо” Київ, їхня перемога оцінюється коефіцієнтом 1.43. Перемога “Ворскли” має коефіцієнт 6.70, а нічия оцінюється о 4.90. Слід зазначити, що “Динамо” Київ має проблеми в обороні, які можуть бути використані суперником. Наш прогноз на матч – нічийний результат.

Новини партнерів

Комментарии: