“Манчестер Сіті” призначив нового капітана

Кайл Уокер має намір продовжувати носити капітанську пов’язку «Манчестер Сіті» в осяжному майбутньому після щорічного голосування команди серед групи лідерів із п’яти чоловік.

Embed from Getty Images

Ілкай Гюндоган був капітаном “Сіті” в минулому сезоні, завоювавши трофеї Прем’єр-ліги, Кубка Англії та Ліги чемпіонів в останні тижні історичної кампанії, яка виграла требл для клубу.

Але літній від’їзд німецького півзахисника до “Барселони” залишив місце в групі з п’яти капітанів – це практика, перенесена з “Барселони”, де Пеп Гвардіола навчився своїй професії.

Кевін Де Брейне носив пов’язку «Сіті» під час стартової гри Прем’єр-ліги проти «Бернлі», у якій він покинув поле через 25 хвилин. Очікується, що бельгієць повернеться не раніше 2024 року. Уокер був капітаном у всіх інших іграх, включаючи Ком’юніті Шилд і Суперкубок УЄФА.

Після того, як трансферне вікно закрито, а вересневий міжнародний перерв закінчився, відбулося щорічне голосування серед гравців. Уокер, Де Брюйне, Родрі та Рубен Діас були частиною капітанської групи минулого сезону разом із Гюндоганом, а Бернарду Сілва тепер посів п’яте місце.

Новини партнерів

Комментарии: