Патрік Ван Леувен: Став Лемкін міг потягнути м’яз

Патрік ван Леувен висловив думку, що Став Лемкін міг пошкодити м’яз, і що Валерію Бондарю буде потрібен додатковий час на відновлення.

Embed from Getty Images

Головний тренер “Шахтаря” Патрік ван Леувен обговорив підтримку фанатів під час матчу з “Порту” (1:3) у Гамбурзі та розповів про поточну ситуацію зі складом команди в обороні.

Чи є якісь додаткові обставини, які спонукали вас вибрати Гамбург для гри?

– Ми вирішили приїхати до Гамбургу, бо стадіон був повний, і це чудове місце для проведення матчу. Тут великий інтерес до міжнародних ігор, і нашим уболівальникам приємно було бачити заповнений стадіон. Я думаю, що Гамбург – гарний вибір для цієї гри.

Як пройшла ваша подорож до Гамбурга і наскільки це було складно?

– Як і в будь-якій нашій подорожі, пов’язаній з виїздом за кордон, процес займає деякий час, включаючи перетин кордону та проходження паспортного контролю. Потім ми довго летимо до місця призначення у Гамбурзі. З огляду на тимчасову різницю подорож займає близько восьми-дев’яти годин замість звичайних двох годин перельоту.

Яка ситуація зі складом в обороні? Микола Матвієнко пропустив цю гру. Коли ми можемо чекати на його повернення? І що відбувається із Лемкіном після його травми?

Я думаю, що Став Лемкін міг потягти м’яз. Ми чекаємо на результати від лікарів, і завтра у нас буде більш точна інформація. Зазвичай це займає 24 години. Щодо гравців, вони повернуться до команди досить скоро. Однак Валерію Бондарю знадобиться більше часу на відновлення, – повідомив Ван Леувен.

Олександр Сажко поділився своїми думками про невдалий дебют тренера “Шахтаря” у Лізі Чемпіонів. Він сказав, що команді не вистачило драйву від Йовічевіча та логіки у рішеннях ван Леувена.

Новини партнерів

Комментарии: