Андрій П’ятов: Гра “Порту” не викликала жодного здивування

Андрій П’ятов, тренер воротарів “Шахтаря”, висловив свою думку про поразку у матчі проти “Порту” (1:3) у Лізі чемпіонів.

Embed from Getty Images

– Як ви оцінюєте виступ Дмитра Різника? Це був його перший матч у Лізі чемпіонів.

Я привітав його з гарною грою, він виявив себе дуже впевнено. Я дуже радий за нього. Він показав, що є професіоналом та повністю присвятив себе грі, особливо після важкої втрати. Тому я щиро вітаю його та дуже задоволений його виступом.

– Які моменти здивували з боку «Порту»?

Сказати, що “Порту” якось нас здивував, було б неправильно. Ми підготувалися до цього матчу, ретельно вивчили їхній стиль гри. Вони не продемонстрували нічого незвичайного. Помилки, які спричинили голи, були нашими власними. У Лізі чемпіонів кожна помилка має значення, оскільки це зовсім інший рівень змагань. Тут не можна розраховувати на прощення.

– Що говорив головний тренер команді у перерві? Команда виглядала більш сконцентрованою у другому таймі.

Так, після перерви команда почала грати більш зібрано. Деякі гравці нервували в першому таймі, і їм було вказано на їхні помилки. Ми внесли деякі корективи до тактики, більше закривали певні зони, і це дало результати. Ми створили реальні моменти і могли сподіватися на позитивніший результат, – зазначив П’ятов.

Новини партнерів

Комментарии: