“Шахтар” привітав Ріната Ахметова з днем народження

“Шахтар” надіслав свої привітання президенту донецького клубу, Рінату Ахметову, з нагоди його 57-річчя.

Rinat Akhmetov
Фото: shakhtar.com

“Світлі перемоги та величні здобутки, престижні звання та трофеї, всі великі успіхи та досягнення сучасного “Шахтаря” невід’ємні від імені президента клубу – його пристрасті до футболу, віри в команду та наполегливого прагнення до високих цілей.

За час президентства Ріната Ахметова “Шахтар” завоював уже 36 трофеїв, включаючи Кубок УЄФА, 14 титулів чемпіона України, 12 Кубків та 9 національних Суперкубків. Але на додачу до цих досягнень клуб отримав також визнання та повагу футбольної спільноти, щиру любов і відданість мільйонів уболівальників як в Україні, так і в усьому світі.

“Шахтар” збирає оплески на найкращих стадіонах Європи, але мрією президента є почути оплески з боку його співвітчизників із Донбасу на їхньому рідному “Донбас Арені”.

На сьогоднішній день Рінат Ахметов вкладає всі зусилля, щоб підтримати Україну та українців, прагнучи наблизити нашу величезну перемогу і такий довгоочікуваний світ у країні, на Донбасі та в українському Донецьку.

Сім’я “Шахтаря”, тренери, гравці та співробітники клубу сердечно вітають президента з днем народження і бажають, щоб його найзаповітніша мрія збулася: щоб “Шахтар” продовжував приносити радість своєю грою тисячам уболівальників на “Донбас Арені”, і над мирним і процвітаючим українським Донецьком знову звучало таке звичне “Шахтар” – як чемпіон”, – повідомили на офіційному сайті “Шахтаря”.

Новини партнерів

Комментарии: