Збірна України проведе наступний матч із “Північною Македонією” без уболівальників. УЄФА покарав Україну

УЄФА наклав штрафи на Україну у зв’язку з поведінкою її вболівальників на матчах проти Англії та Італії, де зафіксовано випадки расизму.

Embed from Getty Images

Наступний домашній матч збірної України відбудеться 14 жовтня проти збірної Північної Македонії. У рамках кваліфікації Євро-2024 Україна зіграла внічию з Англією (1:1) 8 вересня і програла Італії (1:2) 12 вересня.

За прояви расизму з боку вболівальників УЄФА оштрафував Українську асоціацію футболу на 20 тисяч євро, і наступний домашній матч команда проводитиме за частково закритих трибун. Перед матчем УАФ зобов’язана повідомити УЄФА, які саме сектори стадіону будуть закриті, і їхня місткість має становити не менше 5 тисяч місць. Окрім того, УАФ заборонили продавати квитки на наступний гостьовий матч за участю збірної України.

Також УАФ отримала штраф у розмірі 5 тисяч євро за використання піротехніки вболівальниками на трибунах та ще 8 тисяч євро за блокування проходів на стадіоні. Наступний домашній матч України відбудеться 14 жовтня проти збірної Північної Македонії, а гостьовий матч – 17 жовтня проти Мальти.

Новини партнерів

Комментарии: