Скромний стерлінг, стиляга Нагельсман та інші модники футболу. Як одягаються топ-гравці.

Уболівальники завжди уважно стежать за топ-гравцями не лише на футбольному полі, а й за його межами. Дорогі автомобілі, шикарні будинки та, звичайно, стильні прикиди – все це привертає увагу фанів. Хочу поділитися з читачами своїми спостереженнями, хто із зірок футболу, крім Кріштіану Роналду та Неймара, виділяється модними образами?

Ерік Шупо-Мотінг

Камерунський нападник заявив про себе, як про топ-футболіста лише 2020 року, підписавши контракт із «Баварією». І, як виявилося, Ерік не лише красиво забиває голи, а й стильно вдягається.

Embed from Getty Images

У повсякденному житті камерунець виділяється модними луками – яскравими спортивними костюмами, стильними флісовими светрами та зимовими куртками, строкатими панамками та смокінгами з кросівками. Користуючись нагодою, хочу звернути увагу вболівальників на наближення холодів. Щоб не замерзнути на трибунах стадіонів, добре було б придбати якісну зимову куртку на answear, в якій не будуть страшні дощ, сніг та морози.

Уже гравець «Баварії» Ерік розповідав, що вдома ніколи не дивиться футбол, як інші гравці: «Навіть від улюбленої роботи треба відволікатися. Я дивлюся кіно та фанатею від модних магазинів Парижа, Мілана, Мюнхена». Партнери по команді стверджують, що гардероб Еріка схожий на лаштунки тижня моди в Парижі: від ділових костюмів до джинс, на яких висять важкі ланцюги із замками та ключами. Партнери по команді сміючись, кажуть: Ерік – класний хлопець. Працьовитий, веселий і завжди у смішних вбраннях».

Мемфіс Депай

У нападника мадридського «Атлетико» виходить поєднувати непоєднуване. Яскраві жакети із сліпучими елементами декору, стильні спортивні костюми з яскравими аксесуарами та прикрасами. Дуже часто Депаю влітає порція критики за наряди, що викликають. У 2017 році Мемфісу дісталося від тренера збірної Нідерландів Ко Адріансе: «Приїхав на зустріч із тренерським штабом у вбранні перуанського флейтиста. Це вже занадто. Для початку слід би досягти високого результату на футбольному полі, а потім як Роналду, приміряти на себе різні костюми».

Однак Депай не засмучується і продовжує експериментувати, приїжджаючи на тренування у зручному для нього одязі.

Серж Гнабрі та Нагельсман

Нападник «Баварії» Серж Гнабрі приділяє дуже багато уваги моді. Взимку 2023 року в клубі спалахнув невеликий скандал після того, як у вихідні між матчами Бундесліги Серж вирушив до Парижа на фінальний тиждень моди. Футболіст поділився фотографіями в соціальних мережах, де позував, приміряючи на себе екстравагантні образи за допомогою відомих брендів Kidsuper та   Namacheko.

Embed from Getty Images

Цікаво, що Юлій Нагельсман (головний тренер «Баварії» на той момент) підтримав Гнабрі: «Якщо футболіст буде у чудовій формі на наступний матч – все гаразд. А якщо він не зможе відпрацювати на всі сто відсотків – буде жорстка розмова».

До речі, Нагельсман, на мій погляд, один із небагатьох тренерів, який вирізняється не лише добрими якостями тренера, а й стильними образами.

Може цей збіг, але саме перший вихід «Хоффенхайма» до Ліги чемпіонів (2017/2018), який тренував тоді німецький фахівець, відкрив нам Нагельсмана-стилягу.

Чого тільки немає в гардеробі Нагельсмана: поло, сорочки, спортивні костюми, різноманітні куртки та футболки у квіточки. Нагельсман не боїться експериментувати. Пам’ятаєте червоне пальто з гудзиками-кликами, в якому тренер приїхав на матч із «Дортмундом»?

«Та я приїхав у на червоній машині, у червоних кросівках та червоному пальті. У мене є ще й жовте пальто. Але його я люблю менше», – жартував Нагельсман після матчу.

Починаючи з 2018 року Нагельсман приїжджає на кожен матч своєї команди у новому образі – від спортивного до суворо ділового.

Німецький фахівець не любить мерзнути взимку на брівці футбольного поля, тому має у своєму гардеробі велику кількість пуховиків та парок (обов’язково з капюшоном) у різній кольоровій гамі.

До речі, в Україні футбол люблять не лише чоловіки, а й представниці слабкої статі. Виходячи зі свого досвіду, знаю – наскільки важливо приходити на стадіон у теплому одязі. Насуваються холоди, тому пропоную вболівальникам підготуватися та звернути увагу на широкий вибір зимового одягу в інтернет-магазині – жіночі куртки можна знайти на answear .ua будь-який смак та гаманець.

Але повернемося до наших героїв. Остаточно схвилював Нагельсман світ футболу та моди у 2018 році перед матчем «Хоффенхайма» з «Баварією». Тренер перефарбував брови у темніший тон і змінив їхню форму.

Побачимо, як експериментуватиме зі своїм чином Нагельсман на посаді головного тренера збірної Німеччини на Євро-2024 (якщо призначення завершиться зі знаком плюс). Тільки задля цього варто переглянути всі ігри німецької команди. Враховуючи, що виглядають вони на полі в даний момент не дуже добре, можливо, стильні луки Нагельсмана прикрасять ці матчі.

Рахім Стерлінг

Футболіст англійського «Челсі» не виділяється цибулями, що кричать. Однак його образи завжди мають своєрідний шарм. У повсякденному одязі Рахіма немає строкатих футболок, курток із люксовими логотипами, блискучих прикрас та аксесуарів. Стерлінг не витрачає великих сум на купівлю речей, які може надіти лише одного разу.

Його силуети завжди в одному або двох кольорах, комфортні та якісні. Навіть під час фотосесії для реклами Burberry Рахім не відійшов від свого принципу. Футболіст знявся у чорному светрі з білою трояндою в руках. Стиль скромного хлопця виглядає просто та зручно.

Новини партнерів

Комментарии: