Томорі відмовився від “ПСЖ”, демонструючи довіру “Мілану”

Фікайо Томорі почав повертатися до рівня, показаного під час успіху “Мілана” в Скудетто, знову сяючи після свого рішення відмовити “Парі Сен-Жермен” влітку.

Embed from Getty Images

25-річний англійський захисник, безперечно, був найкращим гравцем на полі під час перемоги «россонері» над «Вероною» з рахунком 1:0 у суботу, вигравши дев’ять дуелей і зробивши 55 передач, допоміг своїй команді відновити перемогу після важких матчів проти “Інтера” і “Ньюкасла”.

Як і багатьом його товаришам по команді з “Мілана”, Томорі було важко показати себе якнайкраще в сезоні після успіху в Скудетто, але тепер він почав показувати, чому він знову заслуговує бути постійним гравцем у збірній Англії Гарета Саутгейта.

Як підкреслив Даніеле Лонго з Calciomercato.com, наприкінці минулого сезону “ПСЖ” звернувся до агентів Томорі, щоб вивчити можливий перехід у літнє трансферне вікно, зацікавлений у тому, щоб додати англійця до складу Луїса Енріке.

25-річний футболіст дав зрозуміти, що він не зацікавлений залишати “Мілан”, і відхилив їхній підхід, підштовхнувши їх звернутися до Лукаса Ернандеса.

Новини партнерів

Комментарии: