“Наполі” опублікував заяву без вибачень для Осімхена

“Наполі” оприлюднив офіційну заяву, в якій запевнив, що “ніколи не хотів образити або висміяти Віктора Осімена” в TikTok, але не приніс йому вибачень.

Embed from Getty Images

Нападаючий був розлючений після того, як в офіційному обліковому записі клубу в TikTok було опубліковано відео, на якому він з комічним високим голосом закликав виконати пенальті у ворота «Болоньї» , який потім пробив повз ціль.

Його агент Роберто Календа погрожував судовим позовом проти “Наполі”, а Осімхен видалив усі свої зображення у футболці “Партенопеї” зі своїх акаунтів у соціальних мережах.

Сьогодні ввечері “Наполі” оприлюднив офіційну заяву на клубному сайті.

«Calcio Napoli, бажаючи уникнути будь-якої експлуатації цієї проблеми, зазначає, що ми ніколи не хотіли образити або висміяти Віктора Осімена, який є скарбом цього клубу.

«Як підтвердження цього, під час літнього збору клуб рішуче відкидав усі пропозиції щодо трансферу нападника за кордон.

«Соціальні медіа, зокрема TikTok, завжди використовували експресивну форму мови з легким серцем і креативністю, не бажаючи, як у випадку з Осіменом як головним героєм, мати будь-які наміри образити чи висміяти.

«У будь-якому випадку, якщо Віктор помітив будь-яку образу щодо нього, це було не те, що клуб мав на меті».

Це не зовсім вибачення, скоріше роз’яснення намірів, але цього може бути недостатньо для повного заспокоєння ситуації.

Осімїен дійсно грав і забивав за «Наполі» в минулій нічній перемозі над «Удінезе» в Серії А з рахунком 4:1 , але він, ймовірно, очікував більшого, ніж ця заява.

Новини партнерів

Комментарии: