Моурінью поговорив про жахливий виступ «Роми»

Головний тренер «Рома» Жозе Моурінью з небажанням поспілкувався з пресою після провального матчу з «Дженоа». «Вовки» зазнали нищівної поразки, поступившись з рахунком 1:4.

Embed from Getty Images

Після шести матчів сезону в Серії А в активі «Роми» лише п’ять очок. Команда Моурінью посідає 16-те місце у турнірній таблиці.

«Я перепрошую, але в мене немає настрою говорити. Я не розмовляв із гравцями. Коли я не розмовляю з ними, то це означає, що я не можу вести глибоку дискусію і відповідати на ваші запитання. Ми почали погано. Не можна було це пропускати. Потім була реакція у вигляді нашого м’яча, але далі одразу травма Льоренте. Структура змінилася на гірший бік. Ми домінували, але не мали реальних можливостей. Після третього гола все було скінчено. Так, в обороні ми втратили. Люди говорили про помилки Ібаньєса, але він був на всюдисущому рівні у великих матчах, давав солідну оборону. Ми втратили Смолінга. Тож немає надійності. Нині кожен удар – пропущений м’яч. Так, це найгірший старт у моїй кар’єрі. Щоправда, і вперше, коли «Рома» була у двох європейських фіналах», – наводить слова Жозе Моурінью ресурс Football Italia.

Новини партнерів

Комментарии: