Ротань прокоментував поразку від “Динамо”

Головний тренер “Олександрії” Руслан Ротань висловив свою думку після поразки від “Динамо” (2:4) у 9-му турі УПЛ.

dynamo.kiev.ua

— Ми розпочали гру добре, але, на жаль, не змогли утримати перевагу через об’єктивні причини. Через відсутність досвіду ми поки що не здатні вигравати такі матчі чи навіть зіграти внічию.

  • Ваша команда двічі зрівняла рахунок у матчі з “Динамо”. Чи можна сказати, що криза у вашій команді залишилася позаду?

— Я не назвав би це кризою. Криза настає, коли команда готова, але не виконує потрібних вимог. У нас же зараз у складі 60% футболістів віком 19 років. Їм потрібно припуститися помилок, щоб отримати досвід і зрозуміти, що таке Прем’єр-ліга і який футбол тут грає.

На даний момент мені здається, що хлопці думають, ніби в УПЛ немає жорсткої конкуренції. Насправді, це не так: у нашій лізі дуже багато боротьби, особливо в порівнянні з іншими чемпіонатами. Нам потрібен час, щоб гравці це усвідомили. Головне зараз – не програвати цю боротьбу, а потім розвиватися в атаці і спокійно завершувати матчі.

Наразі нашим головним завданням є балансування складу, оскільки 60% гравців у нашій команді приєдналися до нас після міжсезонних зборів. Деякі з них навіть не грали півроку чи кілька місяців. Це справді проблема і наш пріоритет. Коли ми зведемо наших гравців до загального рівня, ми зможемо поставити перед ними нові завдання, сказав Ротань.

Новини партнерів

Комментарии: