Моуріньо: Я як тренер можу розвивати ігрові якості Лукаку

Головний тренер “Роми” Жозе Моуріньйо прокоментував перемогу над “Фрозіноне” (2-0).

Embed from Getty Images

У першому таймі ми припустилися кількох хороших моментів біля наших воріт, і в лінії оборони сьогодні грав півзахисник. Але завдяки єдності команди, роботі двох крайніх захисників та величезними зусиллями Бове та Паредесу, ми впоралися. Це була справжня командна гра, яка мені завжди подобається. Ми грали проти “Фрозіноне”, яка має безліч якостей і яка мені сподобалася, як тільки я аналізував їхній склад, і вони продемонстрували хорошу гру сьогодні.

Я раніше турбувався, що мене звинуватить у тому, що Ромелу Лукаку не забиває. Але тепер можу з упевненістю сказати, що Ромелу продовжує забивати і він робить це як тут, так і в “Манчестер Юнайтед” та “Інтері”. Я, як тренер, можу розвивати його якості.

На початку сезону я мала паніку і невизначеність щодо мого майбутнього, але зараз я визнаю, що результати були жахливими через безліч факторів.

Незалежно від результату цієї гри ми показали, що ми друзі, команда, єдині. Я дуже радий, що ми виграли, бо після нашої минулої поразки це було непросто. Потрібно було мати емоційну рівновагу та правильний менталітет, щоб вийти на поле.

Підтримка вболівальників була неймовірною, і я хочу подякувати їм за те, як вони нас підтримали, особливо після останньої невдачі. Багато хто з нас міг би зазнати потрясіння, але вболівальники поставилися до нас так, ніби ми перемогли “Дженоа”, і за це їм велике спасибі.

Щодо майбутнього, я зараз не думаю про це. Мої зобов’язання закінчуються 30 червня, і тренер має поважати власників клубу та не коментувати це питання. Я радий, що ми виграли сьогодні, бо власники клубу хочуть перемагати, і я працюю на них, на вболівальників та на гравців. Коли все йде гаразд, я щасливий.

Щодо кадрових проблем, у нас є відсутні гравці, і це викликає турботу. У наступній грі проти “Кальярі” ми, можливо, не побачимо Смоллінга та Льоренте, і це буде дивом, якщо вони зможуть зіграти. Ренату Саншеша також не буде, але ми маємо задовольнятися тим, що маємо.

Новини партнерів

Комментарии: