Андрій Ярмоленко вважає, що зараз УПЛ стала цікавішою для глядача

Андрій Ярмоленко висловив свою думку про поточний стан чемпіонату України, наголосивши, що він став більш захоплюючим для вболівальників, і більше не існує ситуації, коли ігри завжди закінчуються однозначними результатами.

Фото: “Динамо” КИев

У зв’язку з перемогою над “Олександрією” у 9-му турі УПЛ, Андрій Ярмоленко поділився своїми враженнями про дні між матчами з “Оболонню” та “Олександрією”, визнаючи, що після поразки було важко, але команда старанно працювала над покращенням своєї гри та наголосила на необхідності слухати головного тренера та прагнути до перемог.

Він також поділився своїми думками про третій гол і зазначив, що на футбольному полі гравці завжди прагнуть забивати та використовувати кожен момент. Він наголосив на цікавості поточного чемпіонату України, де багато команд втрачають очки, і що зараз грати проти всіх стало більш захоплюючим.

Що стосується таблиці та перенесених матчів, Андрій Ярмоленко заявив, що команда не займається попереднім підрахунком очок і фокусується на виході та перемогах у кожному матчі. Він сказав, що вони усвідомлюють свою відповідальність і готові критикувати, якщо не зможуть виграти чемпіонат.

Новини партнерів

Комментарии: