Анонс та прогноз матчу Ліги Чемпіонів “Лейпциг” – “Манчестер Сіті”

У другому турі групового етапу Ліги чемпіонів 4 жовтня відбудеться поєдинок між “РБ Лейпциг” та “Манчестер Сіті”, початок матчу о 22:00.

Фото: “ratingbet”

“РБ Лейпциг” розпочав поточний сезон Ліги чемпіонів упевнено, здобувши перемогу в гостях над “Янг Бойз” з рахунком 3:1. У Бундеслізі команда також показує хороші результати, посідаючи 5-е місце в таблиці та маючи лише три бали відставання від лідера “Байєра”. “РБ Лейпциг” блиснув в атаці, забивши 20 м’ячів в останніх семи матчах. Команда має намір зміцнити своє лідерство у групі, але їм доведеться боротися із серйозним суперником, і насамперед звернути увагу на оборону.

“Манчестер Сіті” є поточним володарем Ліги чемпіонів та націлений на захист свого титулу. У першому турі вони перемогли “Црвену Зірку” вдома з рахунком 3:1. Команду Гвардіоли вважають фаворитами у кожному матчі, але вони зіткнулися з двома поразками поспіль після ігор з “Ньюкаслом” та “Вулверхемптоном”, тому їм необхідно виправити ситуацію. “Манчестер Сіті” провалив перший тайм матчу з “Црвеною Зіркою” та повинен уникати недооцінки суперника, щоб уникнути втрати очок.

Прогнози та ставки схиляються на користь гостей. Коефіцієнт на перемогу “Манчестер Сіті” складає 1.75, тоді як виграш “РБ Лейпциг” оцінюється в 4.70, а нічия в 4.10. Матч обіцяє бути цікавим, з обома командами, які, ймовірно, грають активно. Можна зробити ставку на перемогу “Манчестер Сіті” з коефіцієнтом 1.75. Якщо ви шукаєте більш ризиковану ставку, можна спробувати ставку на перемогу “РБ Лейпциг” за коефіцієнтом 5.15.

Новини партнерів

Комментарии: