Анонс та прогноз матчу Ліги Конференцій “Брейдаблік” – “Зоря”. 05.10.2023

У четвер, 5 жовтня, на ісландському полі відбудеться матч другого туру групового етапу Ліги конференцій між командами “Брейдаблік” та “Зоря”. Початок гри заплановано на 19.45.

Фото: “ratingbet”

“Брейдаблік”

“Брейдаблік” розпочав свій шлях у груповій стадії Ліги конференцій із поразки у гостьовому матчі проти “Маккабі” з Тель-Авіва з рахунком 2:3. Проте варто відзначити яскраву гру Кламінта Ольсена, який оформив дубль у цьому матчі. В останні три гри в чемпіонаті Ісландії “Брейдаблік” здобув перемогу на своєму полі над “Вікінгуром” з рахунком 3:1, але також зазнав двох поразок від “Валюра” (2:4) та “КР Рейк’явік” (3:4). У момент початку Ліги конференцій “Брейдаблік” посідає третє місце у турнірній таблиці чемпіонату Ісландії з 41 очком.

“Зоря”

“Зоря” розпочала свій виступ у Лізі конференцій із нічийним результатом у матчі проти бельгійської “Гент” (1:1). У чемпіонаті України “Зоря” не змогла перемогти у п’яти останніх матчах, після двох поразок поспіль вона зіграла внічию з “Чорноморцем” з Одеси (0:0). Наразі “Зоря” посідає 15-те місце в українській Прем’єр-лізі, маючи 6 набраних очок.

Прогноз та ставка

Важко визначити фаворита у цій парі. Коефіцієнти на перемогу “Брейдабліку” становлять 2.74, на нічию – 3.62, а на перемогу “Зорі” – 2.37. Зважаючи на те, що нещодавні матчі за участю “Зорі” часто закінчувалися нічиєю, є ймовірність, що і в цій грі суперники розділять очки. Ми рекомендуємо зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3.62.

Також можна розглянути можливість ставки на перемогу “Зорі”, оскільки українська команда здатна подолати “Брейдаблік”.

Новини партнерів

Комментарии: