Анонс футбольного вікенду Європи (розклад трансляцій)

Цього вікенду в Англії, Іспанії, Німеччині, Італії та Франції заплановані нові тури. Ми пропонуємо анонс цікавих матчів та інформацію про те, де українські вболівальники зможуть їх переглянути.

Англія, 8 тур

Фото: “ratingbet”

“Арсенал” – “Манчестер Сіті”

“Манчестер Сіті” зіграє у гостях проти “Арсеналу” з Лондона у восьмому турі чемпіонату Англії, який відбудеться 8 жовтня о 18:30.

“Арсенал”


Команда посідає третє місце у турнірній таблиці АПЛ після семи зіграних матчів та набрала 17 очок. Нещодавно “Арсенал” зазнав несподіваної поразки від “Ланса” (1:2) у матчі Ліги чемпіонів, що викликало занепокоєння. Також травма ключового гравця Букайо Сака може вплинути на виступ команди в атаці. Важливо відзначити, що “Арсенал” поки не програв у поточному чемпіонаті Англії, але двічі зіграв унічию на своєму полі, з “Фулхемом” та “Тоттенхемом”, з рахунком 2:2.

“Манчестер Сіті”


“Манчестер Сіті” лідирує у турнірній таблиці з одним очком попереду “Арсеналу”. Нещодавно “Сіті” переміг “Лейпциг” (3:1) у Лізі чемпіонів, але до цього зазнав двох розчарувань, вибувши з Кубка ліги та програвши “Вулверхемптону” (1:2) в АПЛ.

Тим не менш, “Ман Сіті” зазвичай починає сезон не дуже впевнено, але потім приходить у форму.

Прогнози та ставки для цієї гри такі: ставка на “Арсенал” – 3.02, нічия – 3.66, перемога “Манчестер Сіті” – 2.51. Незважаючи на перемогу “Арсеналу” у матчі за Суперкубок Англії, який має менше значення, у майбутній зустрічі з “Ман Сіті” ситуація буде інакша. Однак, можливо, краще утриматися від ставок з огляду на нестабільність обох команд.

07 жовтня, субота

  • Лутон 14:30 Тоттенхем
  • Бернлі 17:00 Челсі
  • Евертон 17:00 Борнмут
  • Манчестер Юнайтед 17:00 Брентфорд
  • Фулхем 17:00 Шефілд Юнайтед
  • Кристал Пелас 19:30 Ноттінгем Форест

08 жовтня, неділя

  • Брайтон 16:00 Ліверпуль
  • Вест Хем 16:00 Ньюкасл
  • Вулверхемптон 16:00 Астон Вілла
  • Арсенал 18:30 Манчестер Сіті

Іспанія, 9 тур

“Реал” Мадрид – “Осасуна”


7 жовтня в Мадриді відбудеться матч дев’ятого туру іспанської Прімери, в якому “Реал” зіграє проти “Осасуни” з Памплони. Початок матчу запланований на 17:15.

“Реал Мадрид


У попередньому сезоні чемпіонату Іспанії «Реал» став другим, але він все ж таки завоював національний кубок, здолавши у фіналі саме команду, з якою він зараз збирається зіграти.

У поточному сезоні мадридська команда розпочала блискуче, вигравши свої перші шість ігор, включаючи п’ять перемог у чемпіонаті та перемогу 1:0 над «Уніоном» з Берліна в Лізі чемпіонів. Потім «Реал» зазнав своєї першої поразки в сезоні, поступившись «Атлетіко» з рахунком 1:3 у чемпіонаті, але після цього повернувся до перемог. Команда здобула дві перемоги у Прімері, не пропустивши жодного гола, і повернула собі лідерство у таблиці. Крім того, нещодавно мадридці перемогли “Наполі” 3:2 у Лізі чемпіонів.

“Осасуна”


Що стосується «Осасуни», то вона посіла сьоме місце минулого сезону Прімери і вийшла до Ліги конференцій, де програла у кваліфікації бельгійському «Брюгге». У поточному чемпіонаті Іспанії команда з Памплони посідає десяте місце після восьми турів, маючи десять балів і відстаючи на чотири очки від шостої позиції, та їхній загальний баланс у матчах: три перемоги, одна нічия та чотири поразки, при забитих дев’яти м’ячах і десяти пропущених.

В останній грі «Осасуна» здолала «Алавес» 2:0 у гостях, завершивши цим серію з п’яти матчів без перемог, у яких було три поразки.

У двох попередніх сезонах Іспанії «Реал» не зміг обіграти «Осасуну» вдома, граючи внічию 1:1 та 0:0. Однак перед цим мадридці 12 разів поспіль обігравали команду з Памплони у Мадриді.

Прогноз та ставки


У майбутньому матчі фаворитами вважаються господарі – перемога «Реала» оцінюється коефіцієнтом 1.33, тоді як перемога «Осасуни» має коефіцієнт 10.40, а нічия – 5.96. Слід зазначити, що більшість перемог «Реала» цього сезону були з мінімальним відривом, і команда, можливо, буде зіткнена з труднощами у цій грі, особливо з огляду на її нещодавній складний матч у Лізі чемпіонів.

07 жовтня, субота

  • Кадіс 15:00 Жирона
  • Реал Мадрид 17:15 Осасуна
  • Мальорка 19:30 Валенсія
  • Севілья 22:00 Райо Вальєкано

08 жовтня, неділя

  • Вільярреал 15:00 Лас-Пальмас
  • Атлетико 17:15 Реал Сосьєдад
  • Алавес 19:30 Бетіс
  • Сельта 19:30 Хетафе
  • Гранада 22:00 Барселона

Италія, 8 тур

“Ювентус” – “Торіно”


“Ювентус” зіграє вдома з “Торіно” у 8-му турі чемпіонату Італії, який відбудеться 7 жовтня о 19:00.

“Ювентус”


“Ювентус” розпочав сезон досить впевнено, втративши лише сім очок після однієї поразки та двох нічиїх. Команда з Туріна також здобула чотири перемоги, забивши 12 голів та пропустивши 6.

Після перших семи матчів “чорно-білі” зібрали 14 очок, відстаючи лише на чотири бали від “Інтера”. Цього сезону “стара сеньйора” серйозно націлена на боротьбу за чемпіонство.

Останній матч “Ювентуса” на виїзді завершився нульовою нічиєю проти “Аталанти” (0:0), після чого вони перемогли “Лечче” (1:0) і зазнали поразки від “Сассуоло” (2:4). Раніше були дві перемоги поспіль над “Лаціо” (3:1) та “Емполі” (2:0).

Цього сезону “Ювентус” зосереджується виключно на національних змаганнях, оскільки був усунений від участі у Лізі конференцій. Тому команда Массіміліано Алегрі буде повністю фокусуватися на Серії А.

“Торіно”


“Торіно” цього сезону займає середнє становище в Серії А. У них на даний момент дві перемоги, дві поразки і три нічиї. Команда забила шість голів та пропустила сім.

“Торіно” знаходиться на десятому місці в таблиці з дев’ятьма очками, відстаючи на дев’ять балів від лідируючого “Інтера”, але маючи шестипунктовий відрив від зони вильоту, де знаходиться “Салернітана”.

Крім того, “Торіно” вже розпочав участь у Кубку Італії та пройшов перший раунд, перемігши “Фералпісало” з рахунком 2:1. У наступному раунді вони зустрінуться із “Фрозіноне”.

В останньому матчі “Торіно” вдома зіграв унічию з “Вероною” (0:0), а перед цим зазнав поразки від “Лаціо” (0:2) і зіграв унічию з “Ромою” (1:1). Однак до цього були перемоги над “Салернітаною” (3:0) та “Дженоа” (1:0).

Прогноз та ставка на цей матч схиляються на користь “Ювентуса”, який пропонується поставити з коефіцієнтом 1.85. Перемога “Торіно” оцінюється коефіцієнтом 4.80, а нічия – 3.50. Наш прогноз також передбачає перемогу Ювентуса.

07 жовтня, субота

  • Інтер 16:00 Болонья
  • Ювентус 19:00 Торіно
  • Дженоа 21:45 Мілан

08 жовтня, неділя

  • Монца 13:30 Салернітана
  • Лаціо 16:00 Аталанта
  • Фрозіноне 16:00 Верона
  • Кальярі 19:00 Рома
  • Наполі 21:45 Фіорентина

Германія, 7 тур

“Боруссія Д” – “Уніон”


“Борусія” зіграє проти “Уніона” на своєму стадіоні в рамках сьомого туру чемпіонату Німеччини. Матч відбудеться 7 жовтня, розпочнеться о 16:30.

“Боруссія” Дортмунд


“Джмелі” провели шість матчів у новому сезоні Бундесліги і успішно стартували, вигравши чотири гри і зігравши двічі внічию. Їхній голкіпер пропустив шість м’ячів, а команда змогла забити ворота суперників дванадцять разів.

На даний момент “чорно-жовті” мають 14 очок і посідають четверте місце в турнірній таблиці, на два пункти відстають від “Байєра”, що лідирує в чемпіонаті, і на один пункт від другого “Штутгарта”. Однак у Лізі чемпіонів “Борусія” почала невдало, програвши “ПСЖ” на виїзді та зігравши внічию з “Міланом” на своєму полі. Вони поки що перебувають на останньому місці у своїй групі. У Кубку Німеччини команда розпочала з перемоги над “Шотт Майнцем” (6:1).

В останньому матчі “Борусія” обіграла “Хоффенхайм” на виїзді (3:1), і до цього перемогла “Вольфсбург” на своєму полі (1:0) та “Фрайбург” на виїзді (4:2), зігравши лише внічию з ” Хайденхайм” (2:2).

“Уніон” Берлін


Після вражаючого минулого сезону “Уніон” Берлін розпочав поточний сезон невдало, вигравши лише два з перших шести матчів та програвши чотири. Команда забила дев’ять м’ячів та пропустила десять.

На даний момент “залізні” мають шість очок і посідають одинадцяте місце в турнірній таблиці, відстаючи на десять пунктів від лідируючого “Байєра” та випереджаючи “Бохум” на три бали, що знаходиться в зоні вильоту.

Також “Уніон” розпочав невдало в Лізі чемпіонів, програвши “Реалу” на виїзді та поступившись “Бразі” на своєму полі після ведення 2:0. Вони зараз посідають останнє місце у своїй групі.

“Уніон” має серію з шести поразок поспіль у всіх турнірах. Остання перемога була 28 серпня, коли вони перемогли “Дармштадт” на виїзді (4:1). У Кубку Німеччини “Берлін” розгромив “Вальдорф” (4:0).

Прогноз та ставки


У цьому матчі фаворитом вважається “Борусія”. Ставки на перемогу “Борусії” пропонуються з коефіцієнтом 1.63. Ставка на перемогу “Уніона” оцінюється коефіцієнтом 5.00, а на нічию – 4.50.

07 жовтня, субота

  • Аугсбург 16:30 Дармштадт
  • Боруссія Дортмунд 16:30 Уніон Берлін
  • РБ Лейпциг 16:30 Бохум
  • Штутгарт 16:30 Вольфсбург
  • Вердер 19:30 Хоффенхайм

08 жовтня, неділя

  • Байєр 16:30 Кельн
  • Баварія 18:30 Фрайбург
  • Айнтрахт Франкфурт 20:30 Хайденхайм

Франція, 8 тур

“Ренн” – “ПСЖ”


“Ренн” проведе свій наступний матч удома проти “ПСЖ” у 8-му турі чемпіонату Франції 8 жовтня о 21:45.

“Ренн”


“Ренн” знаходиться на 6-му рядку таблиці і має шанси на участь у Лізі чемпіонів. Команда продемонструвала хороший рівень забитих м’ячів, набравши 13 голів у 7 матчах чемпіонату. У попередньому матчі чемпіонату “Ренн” здобув перемогу над “Нантом” з рахунком 3:1, але в Лізі Європи вони програли “Вільярреалу”.

“Ренн” не збирається грати оборонно, і вони виграли дві останні зустрічі з “ПСЖ”.

“ПСЖ”


“ПСЖ” також має проблеми в осінній частині сезону та посідає 5-те місце у чемпіонаті. Їхній попередній матч закінчився внічию 0:0 проти “Клермона”, і вони зазнали поразки від “Ньюкасла” у Лізі чемпіонів.

Очікується, що в цьому матчі “ПСЖ” активно атакуватиме, включаючи таких гравців як Кіліан Мбаппе та Гонсалу Рамуш.

Прогноз та ставки


Згідно з прогнозами, “ПСЖ” є фаворитом з коефіцієнтом 2.07 на перемогу. Перемога “Ренна” оцінюється коефіцієнтом 3.75, а нічия також має коефіцієнт 3.75. Парижанам необхідно покращити свої результати, а лідерам команди слід приділити увагу ефективності в атаці. Наш прогноз – перемога паризького клубу.

07 жовтня, субота

  • Метц 18:00 Ніцца
  • Реймс 22:00 Монако

08 жовтня, неділя

  • Марсель 14:00 Гавр
  • Брест 16:00 Тулуза
  • Ліон 16:00 Лор’ян
  • Монпельє 16:00 Клермон
  • Ланс 18:05 Лілль
  • Ренн 21:45 ПСЖ

Телепрограма футбольних трансляцій на нашому сайті.

Новини партнерів

Комментарии: