“Барселона” опублікувала офіційну заяву у справі Негрейри

“Барселона” опублікувала офіційну заяву на своєму сайті у зв’язку зі справою колишнього віце-президента суддівської комісії Королівської федерації футболу Іспанії Хосе Негрейри.

Embed from Getty Images

У заяві клуб наголошує, що вони виступають у ролі приватного обвинувача у процедурі, відомої як “справа Негрейри”, з метою захисту організації від потенційних звинувачень у недобросовісному управлінні під час розслідування.

“Барселона” наголошує, що від початку процесу вона намагається чітко позначити свою позицію щодо виплат третім особам. Клуб упевнений, що у цьому немає ознак спортивної корупції. Вони також зазначають, що протягом багатьох років надавалися технічні консультації суддям та гравцям та надали матеріали, що підтверджують це. Всі ці послуги були сплачені компанією, яка їх надавала, а не третіми особами або компаніями.

Клуб стверджує, що виплати завжди проводилися через компанію, відповідальну за ці функції, а не безпосередньо третім особам чи компаніям.

“Барселона” висловлює жаль з приводу змісту ухвали, яка викликає сумніви щодо етики президента Жоана Лапорти, вказуючи на те, що ФК “Барселона” є об’єктом розслідування, а не її поточний президент. Клуб стверджує, що має право на захист і може також бути стороною, що потерпіла.

Клуб наголошує, що справа перебуває на стадії розслідування, і особисті оцінки, включені до постанови, викликають плутанину у громадській думці, що, можливо, завдає шкоди іміджу клубу та його президента. Незалежно від цього клуб під керівництвом президента Лапорти має намір продовжувати захищати законні інтереси організації через юристів.

На закінчення клуб наголошує, що вважає, що атаки на нього та інституційну дискредитацію, засновані на деяких не визнаних фактах, мають на меті дестабілізувати клуб у різних галузях: спортивній, економічній та соціальній.

Новини партнерів

Комментарии: