“Реал” може повернути Зідана на посаду головного тренера клубу

“Реал” розглядає варіант поновлення співпраці із Зінедіном Зіданом. Клуб вважає, що його повернення на посаду тренера може сприяти переходу Мбаппе.

Embed from Getty Images

Серед кандидатів на заміну Карло Анчелотті, яких “Реал” розглядає, Зідан вважається найсерйознішим. Журналіст Хосе Альварес, виступаючи у програмі El Chiringuito, стверджує, що клуб уже налагоджує контакт із Зіданом. Можливе призначення Зідана також приносить додаткові переваги, оскільки його парафія може спростити перехід нападника “ПСЖ” Кіліана Мбаппе, з яким Зінедіна має особливі відносини.

За словами Альвареса: “У “Реала” є дуже серйозна альтернатива у разі відходу Анчелотті. Цей варіант може відкрити двері для переходу Мбаппе в “Реал Мадрид”. Зінедін Зідан, з яким клуб вже зв’язався, вважається найвагомішим кандидатом на випадок відходу Анчелотті та його парафія наближає Мбаппе до “Мадрида”.

Зідан сам висловив бажання повернутися. Його відносини з Мбаппе відомі всім, що робить його перехід до “Мадрида” більш ймовірним. Зідан, під час своєї тренерської кар’єри, працював виключно у “Реалі” з 2016 по 2018 та з 2019 по 2021 рік. Під його керівництвом “Мадрид” тричі перемагав у Лізі чемпіонів, а також двічі ставав чемпіоном Ла Ліги, Суперкубком Європи, Суперкубком Іспанії та клубним чемпіонатом світу.

Новини партнерів

Комментарии: