Тоналі та Дзаніоло також підозрюються у порушенні ставок

Після півзахисника «Ювентуса» Ніколо Фаджолі тепер з’явилися повідомлення про те, що Сандро Тоналі з «Ньюкасла» та Ніколо Дзаніоло з «Астон Вілли» також перебувають під розслідуванням за порушення ставок.

Embed from Getty Images

Поки формально під слідством перебуває лише Фаджолі, а його адвокати запевняють, що саме півзахисник “Юве” сам здався владі за ставки на нелегальних сайтах.

Поки неясно, чи він робив ставки на ігри, організовані FIGC, УЄФА чи ФІФА, чи справді це стосувалося футболу чи інших спортивних подій.

Фахівець з чуток Фабріціо Корона кілька місяців тому оприлюднив новини про участь Фаджолі та пообіцяв розкрити більше гравців з Італії, які робили ставки.

Сьогодні він оголосив через свій особистий сайт Dillinger News, що цими іменами були Дзаніоло та Тоналі.

Донедавна вони були в Серії А в “Ромі” та “Мілані” відповідно.

Корона висуває набагато серйозніші звинувачення, що один із цих гравців «робив ставку на власну команду, коли сидів на лавці запасних».

Це було б надзвичайно шкідливо та незаконно, якщо б було підтверджено, що потенційно призвело б до набагато більшого, ніж просто штрафу та відсторонення від спорту.

Корона, який нещодавно провів у в’язниці, серед іншого, за незаконне отримання фотографій і спробу шантажувати ними клуби та гравців, також погрожував назвати «всіх гомосексуальних гравців у футболі».

Сьогодні вдень Корона також опублікувала аудіо, як його затримала поліція для дачі свідків у розслідуванні Фаджолі.

Чотири місяці тому Корона заявив, що Фагіолі страждає від азартних ігор.

Новини партнерів

Комментарии: