Україна – Північна Македонія. Чи здобуде команда Реброва перемогу у «червоних рисів»

14 жовтня відбудеться відбірковий матч до Євро-2024 між Україною та Північною Македонією (7-й тур).

У групі С (Англія, Італія, Україна, Північна Македонія, Мальта) впевнено почуваються лише англійці з 13-ма очками. А ось між Італією, Україною та Північною Македонією розіграється справжня боротьба – кожна з команд має сім очок. Матч між Україною та Північною Македонією, швидше за все, і визначить команду, яка отримає путівку на Євро-2024. Аналітики букмекерських контор, де любителі азартних ігор можуть робити ставки на спорт та футбол, уважно вивчили стан команд та дійшли висновку, що фаворитом майбутнього матчу є Україна.

Україна

До вересневого матчу з Італією українці посідали друге місце. Але «Скуадра»; Адзурра» відкинула «жовто-синіх» на третій рядок. Напруга зросла.

Embed from Getty Images

Так склалося, що всі суперники України мають мінімальну перевагу. Адже команда Сергія Реброва не грає на домашніх аренах. Військові, політичні та економічні питання заважають повністю зосередитись на грі. Однак Україна у кожному матчі показує бойовий характер та гідно проводить відбіркові матчі. Українцям необхідна перемога тому, що попереду гра у відповідь з Італією.

У вересні команда Реброва провела важкі зустрічі з Англією  та Італією. Українцям вдалося не програти англійцям (1:1) та поділити з ними очки. У другому вересневому матчі «жовто-сині» з боєм, але поступилися італійцям (2:1).

Північна Македонія

Північна Македонія нещодавно увірвалася у великий футбол. Свій шлях «червоні рисі» розпочали 1993 року. 2021 року македонці голосно заявили про себе на чемпіонаті Європи, влетівши у фінальний турнір. Показали вони бойовий характер і перед ЧС-2022. Проте до фінальної стадії так македонці й не дійшли.

Embed from Getty Images

Усі ці маленькі успіхи ще більше розпалюють бажання «червоних рисів» прорватися на вищий рівень.

Цього року Македонія продовжує всіх дивувати. Влітку «червоні рисі» змогли провести один із своїх найсильніших матчів з Україною, забивши два голи у першому таймі. Щоправда, до фінального свистка перемогу їм так і не вдалось утримати. “Жовто-сині” зібралися і відповіли трьома голами. Матч завершився з рахунком 2:3.

Македонці у вересні потужно зіграли з Італією (1:1) та Мальтою (2:0). Тепер «червоні рисі» налаштовуються на боротьбу за друге місце у групі.

Прогноз

Незважаючи на суттєві втрати через травми Андрія Ярмоленка та Віктора Циганкова, у «жовто-синіх» є всі шанси вирвати перемогу у македонців і 14 жовтня.

Обидві команди мотивовані на перемогу. Враховуючи тягар відповідальності за результат, Україна та Північна Македонія гратимуть обережно. Більшість аналітиків вважають, що голи ми побачимо від обох збірних, але їх багато не буде.

Особисті зустрічі Обидві збірні зустрічалися шість разів: чотири перемоги на рахунку України, одна – Північної Македонії та в одному матчі команди розписали нічию. Варто зазначити, що якщо в товариських матчах Україна давала можливість македонцям вигравати, то в офіційних зустрічах мобілізувалась і здобувала перемоги

Новини партнерів

Комментарии: