Анонс та прогноз матчу відбору на Євро-2024 Данія – Казахстан. 14.10.2023

У суботу, 14 жовтня, у Копенгагені відбудеться матч збірних Данії та Казахстану у сьомому турі кваліфікації до Євро-2024. Початок гри запланований на 21:45.

Фото: ratingbet

Данія

Збірна Данії посідає друге місце після шести турів, набравши 13 очок. Можливо, данці трохи розслабилися, побачивши, що вони опинилися у непоганій групі на цьому етапі кваліфікації. Деякі матчі, однак, показали, що суперники не такі вже й прості. Єдиний виняток – ігри проти збірної Сан-Марино. У березні Данія несподівано програла у Казахстані (2:3), а у червні зіграла внічию зі Словенією (1:1), також у гостях. В даний час команда перебуває в серії без поразок, перемігши три рази і граючи внічию один раз в останніх чотирьох матчах, тому вважається фаворитом майбутньої гри.

Казахстан

Збірна Казахстану посідає четверте місце у групі з 12 очками після шести матчів. Тим не менш, у казахів все ще є непогані шанси на вихід у фінальну частину турніру, оскільки їхнє відставання від Фінляндії, що лідирує, становить лише один бал. У своєму останньому матчі команда здобула перемогу, перемігши Північну Ірландію з рахунком 1:0. В останніх п’яти іграх у всіх змаганнях команда здобула чотири перемоги та зазнала однієї поразки, тому очікується, що їй не буде легко обіграти.

Прогноз та ставки

Букмекери логічно вважають Данію фаворитом, встановлюючи коефіцієнт 1,14 з їхньої перемогу. Перемога Казахстану оцінюється коефіцієнтом 22,97, а нічия – 8,29. У трьох із трьох останніх матчів гостей та у трьох із чотирьох останніх матчів господарів було забито менше 2,5 голів. Наш прогноз – перемога Данії.

Розклад усіх матчів ігрового дня:

  • Україна 16:00 Північна Македонія
  • Північна Ірландія 16:00 Сан-Марино
  • Болгарія 19:00 Литва
  • Словенія 19:00 Фінляндія
  • Данія 21:45 Казахстан
  • Італія 21:45 Мальта
  • Угорщина 21:45 Сербія

Новини партнерів

Комментарии: