Тоналі в сльозах покинув збірну Італії після звинувачень в азартних іграх

Il Corriere della Sera стверджує, що півзахисник «Ньюкасла» та збірної Італії Сандро Тоналі розплакався після повернення додому в Мілан, вибувши зі збірної «скуадри адзурри» через звинувачення в тому, що він причетний до розгортаючого букмекерського скандалу навколо італійського футболу. 

Embed from Getty Images

Тоналі та його колега з представника Прем’єр-ліги Ніколо Дзаніоло були допитані поліцією в Коверчіано в четвер, оскільки оглядач Фабріціо Корона назвав їх причетними до звинувачень в азартних іграх. 

У суботньому звіті випливає, що Тоналі знає, що він помилився, піддавшись певним спокусам і шкідливим хобі, які тепер можуть дорого йому обійтися. 

Є твердження, що агент Тоналі рекомендував поговорити з терапевтом, щоб допомогти подолати потенційну залежність від азартних ігор, пропозицію, яку, як повідомляється, 23-річний хлопець прийняв. 

Повідомляється, що Тоналі також буде доступним для FIGC, щоб зустрітися з молоддю, аби пояснити, чому не потрібно наслідувати його прикладу щодо азартних ігор. 

Очікується, що Тоналі полетить назад до Англії пізніше в суботу, щоб повернутися до “Ньюкасла”, де Едді Хау та його команда нібито готові надати повну підтримку.

Новини партнерів

Комментарии: