Азартні італійці! Щонайменше ще 10 футболістів причетні до букмекерського скандалу

Журналіст Фабріціо Корона заявив, що щонайменше ще 10 інших футболістів залучені до триваючого та зростаючого букмекерського скандалу в італійському футболі. 

Embed from Getty Images

Корона розмовляв з Il Corriere della Sera в статті, опублікованій в суботу вранці, під час якої він пояснив, що принаймні п’ять або шість агентів і клубів також залучені до скандалу. 

Півзахисник «Ювентуса» Ніколо Фаджіолі був вперше звинувачений Короною в незаконних ставках ще в серпні та зізнався в цьому під час розмови зі слідчими в Турині в четвер. 

Сандро Тоналі та Ніколо Дзаніоло були допитані поліцією в Коверчіано в четвер увечері, перш ніж пара Прем’єр-ліги знялася зі складу збірної Італії. 

Нікола Залевскі з «Роми» був названий четвертим гравцем, залученим до розслідування, яке зросло в п’ятницю, але останнє твердження «Корони» полягає в тому, що є більше гравців і незабаром буде названо більше клубів. 

«Знайте, що принаймні 10 інших футболістів, п’ять-шість агентів і підпільні гральні притони також залучені», — сказав Корона для Il Corriere в суботньому головному матеріалі. 

На запитання, скільки різних клубів замішано в скандалі, Корона відповів: «П’ять, шість. Я не можу їх назвати, інакше мене розслідуватимуть». 

У відповідь на запитання щодо присутності поліції в Коверчано на початку тижня Корона відповів: «Вони б ніколи туди не поїхали, якби Діллінджер не назвав імена. Вони знали про це, але почекали б до закінчення матчу з Італією. 

«Ми практично ведемо два паралельних розслідування», — продовжив він. «Я вперше працював з прокуратурою як людина, скажімо так, невідома. 

«Я розповім все в програмі “Нунціа Ді Джироламо” відразу після матчу. Ми назвемо інші імена та розкриємо наше джерело новини. Один з гравців є дядьком колишнього гравця «Інтера» Моурінью, близького друга Маріо Балотеллі. 

На запитання, чи задіяні інші гравці зі складу національної збірної Італії, Корона відповів: Так. Також є Президенти. 

«Ви знаєте, у чому проблема?», — запитав Корона, перш ніж дати відповідь: «Ці гравці хворі». Азартні ігри є серйозною залежністю, як і кокаїн, вони експлуатуються системою. 

«Спочатку вони грають у автомати, блекджек, потім у азартні ігри, а потім стають жертвами злочинного світу. Це ті, про які я знаю, але будуть і інші», – попередив він.

Новини партнерів

Комментарии: