Анонс та прогноз матчу відбору на Євро-2024 Бельгія – Швеція. 16.10.2023

У понеділок, 16 жовтня, у Брюсселі збірна Бельгії зіграє проти національної команди Швеції у восьмому турі відбору до Євро-2024. Початок матчу призначено на 21:45.

фото: ratingbet

Бельгія

Бельгійська збірна вже гарантувала собі місце на чемпіонаті Європи після перших шести турів. Вони здобули п’ять перемог і одного разу зіграли внічию, забивши 16 м’ячів та пропустивши 3.

На даний момент у збірної Бельгії 16 очок, і вони посідають перше місце у турнірній таблиці з трипунктовим відривом від Австрії та десятипунктовим відривом від Швеції. Через це бельгійці не можуть впасти нижче за другу позицію.

В останньому матчі з Австрією (3:2) Бельгія здобула перемогу, і вони також виграли у Естонії (5:0), Азербайджану (1:0) та Естонії (3:0). Лише у попередньому матчі вони зіграли внічию з Австрією (1:1).

Тому, можливо, у цьому матчі Бельгія зробить ротацію у складі, даючи шанс зіграти гравцям, які не брали участі в останній грі. Це важко назвати їх абсолютними лідерами цієї зустрічі.

Швеція

Збірна Швеції поки що не пройшла успішно у відборі. У п’яти перших матчах вони здобули лише дві перемоги та тричі програли. Тим не менш, у них позитивна різниця забитих та пропущених м’ячів – 11:8.

На даний момент збірна Швеції має 6 очок і посідає третє місце у турнірній таблиці, відстаючи на 7 очок від Австрії, але мають ще одну гру в запасі. Їхні шанси на наздогін Австрії вкрай малі.

Швеція вже двічі програла Австрії (0:2 та 1:3) і також поступилася Бельгії (0:3). Але вони здобули великі перемоги над Азербайджаном (5:0) та Естонією (5:0). У жовтні вони також перемогли Молдову у товариському матчі.

Під керівництвом Янні Андерссона, шведська команда також зазнала труднощів у Лізі націй, опустившись із Ліги B до Ліги C.

Прогноз та ставка

На цей матч букмекери надають перевагу господарям, пропонуючи ставку на перемогу Бельгії за коефіцієнтом 1.70. Ставка на перемогу Швеції оцінюється коефіцієнтом 5:30, а нічийна ставка становить 3:90. На нашу думку, у цьому протистоянні все може закінчитися бойовою нічиєю.

Новини партнерів

Комментарии: