Анонс та прогноз матчу відбору на Євро-2024 Англія – Італія. 17.10.2023

На своєму стадіоні збірна Англії готується прийняти збірну Італії у 8-му турі кваліфікації на Євро-2024, який відбудеться 17 жовтня о 21:45.

ratingbet

Англія

Англія посідає лідируюче місце у групі відбору на Євро-2024, маючи у своєму активі 13 очок. Їхній кваліфікаційний шлях проходить вражаюче, з мінімальними втратами очок, і перемога над Італією у цьому матчі гарантує їм місце на основному етапі чемпіонату Європи.

Англія також може похвалитися однією з найнадійніших оборон серед усіх команд у відбіркових матчах, пропустивши лише 2 голи, поступаючись лише збірній Франції (1). Крім того, англійці забили вражаючу кількість голів – 16 у 5 матчах. В останньому матчі вони розгромили Північну Македонію з рахунком 7:0 і також впевнено перемогли Мальту 4:0, хоча та вважається аутсайдером групи.

У матчах проти України та Італії Англія не показала такого яскравого футболу. У єдиній зустрічі з українською збірною (1:1), де англійці втратили очки, команда не змогла реалізувати свої моменти.

Італія

Збірна Італії також успішно проходить відбір на Євро-2024, але вони стикаються із загрозою не потрапити на турнір, оскільки збірна України настає їм на п’яти. Навіть майбутній матч проти Англії не зможе вирішити цієї інтриги, але для Італії перемога в ньому має величезне значення.

Італія зазнала поразки лише від Англії (1:2) протягом 5 відбіркових матчів, і навіть у цій грі вони могли вирвати нічию. Під час цього матчу після першого тайму Італія поступалася з рахунком 0:2, але в другому таймі зуміла скоротити відставання, хоча зрівняти рахунок не вдалося. Цей досвід показує, що Італія здатна боротися з лідерами, і вони можуть надати жорстку конкуренцію Англії на наступному матчі.

На даний момент Італія посідає друге місце у своїй групі, маючи 10 очок, так само, як і збірна України, але з однією грою в запасі. Ситуація в руках тренера Лучано Спаллетті і команда має шанс пройти на Євро-2024.

Прогноз та ставка

Згідно з букмекерами, фаворитами є господарі поля, з коефіцієнтом 1.65 на перемогу Англії. Перемога гостей оцінюється коефіцієнтом 5.90, а нічия – 3.80. Обидві команди будуть надзвичайно мотивовані досягати результату, оскільки на кону стоять цінні очки, і передбачається, що матч буде напруженим із мінімальною кількістю забитих м’ячів. Наш прогноз – мінімальна перемога англійців.

Новини партнерів

Комментарии: